20:30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ
Προϊστορία (από 2007): 9-6-8
Α’ γύρος: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ 3-0
Β΄ γύρος: ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0
Πλέι-οφ: ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πήρε πολύτιμο βαθμό μέσα στη Λεωφόρο κόντρα στον αδιάφορο Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε και πολλές αλλαγές στην αρχική σύνθεση. Μόλις από μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, καλύτερος ο Αστέρας στην επανάληψη, όπου προσπάθησε, αλλά δε δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, που θα του εξασφάλιζε τη 2η θέση. Είναι πάντως πολύ κοντά στο να τα καταφέρει, παρά την κακό ξεκίνημα στα πλέι-οφ, αφού είναι στο +2 από τον Ατρόμητο, με τον οποίο υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Εν ολίγοις, αν δεν χάσει σήμερα, παίζει κατευθείαν στους ομίλους του Γιουρόπα. Αήττητος από τον ΠΑΟΚ στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους (2-2-0). Στις τρεις πιο πρόσφατες δεν έχει δεχτεί γκολ από τον Δικέφαλο. Ούτε στα 4 τελευταία έχει δεχτεί γκολ στα πλέι-οφ, αν και στην πρεμιέρα είχε «φάει» τέσσερα μαζεμένα από τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο κίπερ Θεοδωρόπουλος (18 συμμ.), ο δεξιός μπακ Λούι (35 συμμ./4 ασίστ), ο κεντρικός αμυντικός Γκοϊάν (26 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Ιγκλέσιας (17 συμμ./1 γκ.).
Τελευταία 5: 1-3-1
ΠΑΟΚ: Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο (0-1), ο Αθανασιάδης δήλωσε ότι η ομάδα είναι άρρωστη και με την εικόνα που έχει βγάλει στα πλέι-οφ δεν έχει καθόλου άδικο. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος στο ματς με τον Ατρόμητο, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σε καίριο σημείο (45’), με τον ΠΑΟΚ να έχει μόλις δύο μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει γκολ στην αρχή της επανάληψης. Μονόδρομος να κυνηγήσει τη νίκη σήμερα, αφού είναι ο μοναδικός τρόπος για να τερματίσει 2ος και να αποφύγει την ταλαιπωρία των προκριματικών. Αρκεί βέβαια να μην κερδίσει την ίδια ώρα ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα 4 τελευταία παιχνίδια του –μόνο στην πρεμιέρα των πλέι-οφ είχε σκοράρει- και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μετράει 9 σερί under, 7 από αυτά ήταν no goal. Κανονικά στην αποστολή Μακ και Αθανασιάδης, αν και πάλι δεν είναι 100% έτοιμοι. Σταθερά εκτός ο Γλύκος (15 συμμ.) και ο Σαλπιγγίδης (22 συμμ./3 γκ./5 ασίστ). Στο Κόπα Αμέρικα ο κεντρικός μέσος Νομπόα (17 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).
Τελευταία 5: 0-2-3
Προγνωστικά: Κάκιστη η εικόνα του ΠΑΟΚ και δεν εμπνέει σε τίποτα στήριξη. Μπορεί ο Αστέρας να έχει «ξεφουσκώσει» στα πλέι-οφ, αλλά είναι σίγουρα καλύτερος από τον Δικέφαλο, όχι όμως και για 1.70 (Novibet). Με τέτοιες τιμές στο over (2.50 Interwetten) και στο γκολ-γκολ (2.30 Betshop), μας δελεάζουν να παίξουμε κάτι.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση