» » » » » Κόπα Αμέρικα 3ος όμιλος: Μεγάλο φαβορί η Κολομβία


22:00 ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Προϊστορία: 15-12-6
ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Έχει αρκετές βλέψεις για το Κόπα Αμέρικα και το υλικό της το δικαιολογεί απόλυτα. Υπάρχει άλλωστε και ο κατάλληλος προπονητής, ο Αργεντινός Χοσέ Πέκερμαν, με τον οποίο πορεύτηκε και στο Μουντιάλ φτάνοντας στα προημιτελικά. Μετά την ήττα στα προημιτελικά του Μουντιάλ από τη Βραζιλία ακολούθησε ακόμα μία σε φιλικό από τους Βραζιλιάνους, αλλά στη συνέχεια πέτυχε 7 νίκες, όλες φιλικές κόντρα σε Ελ Σαλβαδόρ, Καναδά, ΗΠΑ, Σλοβενία, Μπαχρέιν, Κουβέιτ και πριν μία εβδομάδα επί της Κόστα Ρίκα με 1-0, χάρη σε γκολ του Φαλκάο. Συνολικά στα τελευταία δύο χρόνια, σε επίσημα και μη, έχει χάσει αυτές τις δύο φορές από τη Βραζιλία και τον Σεπτέμβριο του ’13 ηττήθηκε στα προκριματικά του Μουντιάλ από την Ουρουγουάη (17-5-3). Αήττητη από την Βενεζουέλα σε άλλες 5 αναμετρήσεις σε Κόπα Αμέρικα.
Τελευταία 5: 5-0-0
Τερματοφύλακες: Οσπίνα (Άρσεναλ), Βάργκας (Ατλέτικο Νασιονάλ), Μπονίγια (Λα Εκιδάδ)
Αμυντικοί: Ζαπάτα (Μίλαν), Φράνκο (Μπεσίκτας), Αρίας (PSV), Αρμέρο (Φλαμένγκο), Αντράντε (Σταντάρ Λιέγης), Βαλντές (Νασιονάλ), Ζουνίγκα (Νάπολι), Μουρίγιο (Γρανάδα)
Μέσοι: Βαλένσια (Σάντος), Σάντσες (Άστον Βίλλα), Καρντόνα (Μοντερέι), Χάμες Ροδρίγκες (Ρεάλ Μαδρίτης), Κουαδράδο (Τσέλσι), Μεχία (Μοντερέι)
Επιθετικοί: Φαλκάο (Μάντσεστερ Γιουν.), Ιμπάρμπο (Ρόμα), Μπακά (Σεβίλλη), Γκουτιέρες (Ρίβερ Πλέιτ), Μουριέλ (Σαμπντόρια), Μαρτίνες (Πόρτο)
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Είναι η μοναδική ομάδα του Κόπα Αμέρικα –από αυτές που ανήκουν στη Λ. Αμερική- που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν τη διοργάνωση και αυτό δύσκολα να αλλάξει φέτος. Σημειωτέον είναι και η μοναδική που δεν έχει βρεθεί σε Μουντιάλ, οπότε μιλάμε για την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Η καλύτερή της πορεία στη διοργάνωση ήταν το 2001, όταν είχε φτάσει στα ημιτελικά. Στον πάγκο της από πέρυσι τον Ιούλιο είναι ο Νόελ Σανβισέντε, με εμπειρία μόνο στο πρωτάθλημα Βενεζουέλας και με τον οποίο έχει κερδίσει μόνο τρεις φορές σε 8 φιλικά που έχει δώσει, από την Ονδούρα δύο φορές και μία από το Περού τον περασμένο Απρίλιο, το οποίο όμως δεν έπαιζε με όλους τους διεθνείς. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, η οποία στα υπόλοιπα έχασε από Ν. Κορέα, Ιαπωνία, Χιλή, Βολιβία και Τζαμάικα. Μεγαλύτερο αστέρι της ο επιθετικός Ροντόν της Ζενίτ. Under τα 10 από τα 11 τελευταία κόντρα στην Κολομβία. Στο πιο πρόσφατο την είχε κερδίσει εντός με 1-0, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Τελευταία 5: 3-0-2
Τερματοφύλακες: Μπαρόχα (Καράκας), Ερνάντες (Τενερίφη), Φαρίνες (Καράκας)
Αμυντικοί: Άνχελ (Ντεπορτίβο Τατσίρα), Τούνιες (Μπουριράμ Γιουν.), Βισκαρόντο (Ναντ), Αμπορεμπιέτα (Μίντλεσμπρο), Σισέρο (Μινέρος ντε Γκουαϊάνα), Ροζάλες (Μάλαγα), Περόσο (Αζαξιό)
Μέσοι: Ρινκόν (Τζένοα), Βάργκας (ΑΕΚ), Γκονζάλες (Ντεπορτίβο Τατσίρα), Σέιχας (Σάντα Φε), Λουσένα (Ντεπορτίβο ντε Γκουαΐρα), Γκέρα (Ατλέτικο Νασιονάλ), Αράνγκο (Τιχουάνα), Ακόστα (Μινέρος ντε Γκουαϊάνα), Μουρίγιο (Μπενφίκα)
Επιθετικοί: Φεντόρ (Ράγιο Βαγιεκάνο), Ροντόν (Ζενίτ), Μαρτίνες (Τορίνο), Ρϊβας (Ντεπορτίβο Τατσίρα)
Προγνωστικά στοίχημα: Σαφώς ανώτερη η Κολομβία, που θέλει να παραμείνει στα επίπεδα που έδειξε στο περασμένο Μουντιάλ. Η Βενεζουέλα δεν έχει κάτι να την φοβίζει και εύκολα-δύσκολα θα επιβεβαιωθεί το 1.45 του άσου (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση