» » » » » » Σούπερ Λιγκ: Με την πλάτη στον τοίχο ο ΠΑΟΚ


20:30 ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Προϊστορία (από 2006): 7-8-9
Α’ γύρος: ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1
Β’ γύρος: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 4-0
Πλέι-οφ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ: «Λίγος» σε ακόμα μία αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για ακόμα ένα παιχνίδια δεν είχε λύσεις μεσοεπιθετικά και η ήττα ήρθε απόλυτα δίκαια στη Λεωφόρο με 0-2, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στο πρώτο μισάωρο. Τυχερός που ο ΠΑΟ αποφάσισε να χαλαρώσει ρυθμό ως το τέλος, αλλά και που ακυρώθηκε τρίτο γκολ των γηπεδούχων στην επανάληψη. Πολλά τα παράπονα από τον κόσμο, αλλά έτσι όπως τα κατάφερε, δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Είναι πάντως η μεγαλύτερη απογοήτευση των πλέι-οφ, αφού από υποψήφιος πρωταθλητής τον Ιανουάριο, δεν θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν τερματίσει 3ος ή 4ος τώρα. 0-2-2 το ρεκόρ του στα πλέι-οφ, μόνο κόντρα στον Ατρόμητο είχε καταφέρει να σκοράρει. Μεταγραφές ακόμα δεν ακούγονται στον Δικέφαλο (ακούστηκε πάλι ο Μπερμπάτοφ, όπως και πέρυσι ,αλλά μάλλον πυροτέχνημα), αλλά προστέθηκε ήδη ένα πρόσωπο, αυτό του Δανού αθλητικού διευθυντή Φρανκ Άρνεσεν, που αντικατέστησε τον Ζήση Βρύζα. Μέσω αυτού γίνονται προσπάθειες να φέρουν για την επόμενη σεζόν τον Μίκαελ Λάουντροπ, στη θέση του προπονητή. Μετράει 8 σερί under. Over τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στον Ατρόμητο. Απών λόγω… γάμου ο Γκολάσα (24 συμμ.). Σταθερά εκτός οι Γλύκος (15 συμμ.), Σαλπιγγίδης (22 συμμ./3 γκ./5 ασίστ). Αμφίβολοι ο εξτρέμ Μακ (28 συμμ./7 γκ./5 ασίστ), και ο Αθανασιάδης (28 συμμ./11 γκ./2 ασίστ), στο Κόπα Αμέρικα ο κεντρικός μέσος Νομπόα (17 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).
Τελευταία 5: 0-3-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ο Νιόπλιας υποστήριξε ότι δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα στην Τρίπολη και εν μέρει έχει δίκιο, αλλά ούτε η δική του έκανε τόσα παραπάνω, ώστε να σώσει ώστε το βαθμό. Κακό το παιχνίδι, με λίγες φάσεις, το οποίο κρίθηκε στο 66’, από λάθος έξοδο του Γκορμπούνοφ. Δύσκολα πλέον να αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι-οφ, εκτός αν μεταμορφωθεί στα δύο τελευταία, ξεπεράσει τον ΠΑΟΚ με νίκη σήμερα και αποφύγει τουλάχιστον την ήττα στην επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δείχνει πάντως «ξεφουσκωμένος» και θα είναι δύσκολο το έργο του. Under τα 5 τελευταία παιχνίδια του, στα τρία πιο πρόσφατα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος δεξιός μπακ Κοντοές (22 συμμ./1 ασίστ).
Τελευταία 5: 0-3-2
Πρόταση στοίχημα: Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να βελτιώσει οπωσδήποτε την εικόνα το, αν θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση στα πλέι-οφ. Ο Ατρόμητος από την άλλη θα το δει σαν ευκαιρία το σημερινό ματς, οπότε δεν θα κάτσει να παίξει μόνο για τον βαθμό. Ρίσκο στο over στο καλοπληρωμένο 2.30 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση