» » » » » Ημιτελικά Κόπα Αμέρικα: Ξανά αντιμέτωπες Αργεντινή και Παραγουάη


02:30 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ
Προϊστορία: 51-31-15
 
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Οι ελπίδες της για επιστροφή σε ενα τίτλο μετά από 22 χρόνια μεγάλωσαν μετά από την πρόκριση στα ημιτελικά και τον αποκλεισμό της Βραζιλίας. Η μοναδική που φαίνεται ικανή να την κοντράρει στην παρούσα διοργάνωση είναι η Χιλή, την οποία, αν αμφότερες περάσουν φυσικά, θα τη συναντήσει κατευθείαν στον τελικό. Δραματική η πρόκριση στα προημιτελικά επί της Κολομβίας, που κρίθηκε στα πέναλτι, όπου επικράτησε με 5-4, έχοντας και δύο χαμένα πέναλτι. Ο Μαρτίνο δεν έκρυψε ότι φοβήθηκε να χρησιμοποιήσει στις πρώτες θέσεις των εκτελεστών τον Τέβεζ, ο οποίος είχε χάσει το πέναλτι στα προημιτελικά της προηγούμενης διοργάνωσης κόντρα στην Ουρουγουάη, ο Απάτσε όμως εξιλεώθηκε με το παραπάνω, αφού ήταν αυτός που πέτυχε το τελευταίο και πιο κρίσιμο πέναλτι που έφερε την ομάδα του στα ημιτελικά. Ξανασυναντάει την Παραγουάη για δεύτερη φορά στο τουρνουά, αφού οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και στους ομίλους, συγκεκριμένα στην πρεμιέρα, όπου η Αργεντινή κέρδιζε με 2-0 στο ημίχρονο και έδειχνε πως θα έφτανε σε άνετη επικράτηση, αναγκάστηκε όμως σε ισοπαλία με 2-2, δεχόμενη την ισοφάριση στο 90′. Παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, αφού το να τα καταφέρει παίζεται στο 1.80 (Interwetten.gr). Πολύ καλή η προϊστορία της κόντρα στην Παραγουάη σε επίπεδο Κόπα Αμέρικα, από την οποία δεν έχει χάσει ποτέ σε 23 αναμετρήσεις (18-5-0). Ο Μέσι, ο Αγουέρο και ο Μασεράνο κινδυνέυουν να χάσουν τον τελικό αν δεχτούν κι άλλη κάρτα και ίσως υπάρχει μία προφύλαξη από τον Μαρτίνο.
 
Τελευταία 5: 3-2-0
 
Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Σαμπντόρια), Γκουζμάν (Τίγκρες), Μαρκεσίν (Σάντος Λαγκούνα)
Αμυντικοί: Γκαράι (Ζενίτ), Ρονκάλια (Τζένοα), Ζαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Κάσκο (Νιούελς Ολντ Μπόις), Ντεμικέλις (Μάντσεστερ Σίτι), Ρόχο (Μάντσεστερ Γιούν.), Οταμέντι (Βαλένθια)
Μέσοι: Γκάγκο (Μπόκα Τζούνιορς), Μπίλια (Λάτσιο), Ντι Μαρία (Μάντσεστερ Γιουν.), Περέιρα (Γιουβέντους), Μασεράνο (Μπαρτσελόνα), Μπανέγκα (Σεβίλλη), Λαμέλα (Τόττεναμ), Παστόρε (ΠΣΖ)
Επιθετικοί: Ιγκουαΐν (Νάπολι), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Τέβεζ (Γιουβέντους), Λαβέτσι (ΠΣΖ)
 
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στη διοργάνωση, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την Βραζιλία, επικρατώντας στα πέναλτι με. Όνειρα για δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή σε τελικό για τους Παραγουανούς, οι οποίοι τα είχαν καταφέρει και στην προηγούμενη διοργάνωση, χάνοντας τελικά από την Ουρουγουάη με 0-3. Η Βραζιλία βρέθηκε να προηγείται από το 15′ και η Παραγουάη ανέβηκε στην επανάληψη, για να φτάσει στην ισοφάριση με πέναλτι του Γκονζάλες στο 72′. Η πρόκριση στα πέναλτι ήρθε με 4-3, με τον πιο έμπειρο παίχτη της, τον Ρόκε Σάντα Κρουζ, να χάνει το μοναδικό πέναλτι. Πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στη σημερινή αναμέτρηση, έχοντας ήδη δείξει τα δόντια της κόντρα στην Αργεντινή στην πρεμιέρα, όπου γύρισε το 0-2 του πρώτου μέρους σε 2-2, ενώ ανέβηκε ακόμα περισσότερο μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας. Στοχεύει στην 8η συμμετοχή της σε τελικό, έχοντας κατακτήσει το τρόπαιο άλλες δύο φορές στην ιστορία της.
Τελευταία 5: 2-3-0
 
Τερματοφύλακες: Βιλάρ (Κόλο-Κόλο), Άντονι Σίλβα (Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν), Αλφρέδο Αγκιλάρ (Γκουαρανί)
Αμυντικοί: ντα Σίλβα (Τολούκα), Σαμούδιο (Αμέρικα), Πάμπλο Αγκιλάρ (Αμέρικα), Μάρκος Κάσερες (Νιούελς Ολντ Μπόις), Πίρις (Ουντινέζε), Μπαλμπουένα (Λιμπερτάδ), Βαλντές (Σέρο Πορτένιο)
Μέσοι: Βίκτορ Κάσερες (Φλαμένγκο), Μαρτίνες (Αμέρικα), Ορτιγκόσα (Σαν Λορέντζο), Ορτίζ (Τολούκα), Ρομέρο (Ράσινγκ), Μολίνας (Λιμπερτάδ), Αράντα (Ολίμπια)
Επιθετικοί: Σάντα Κρουζ (Κρουζ Αζούλ), Βαλντέζ (Άιντραχτ Φρ.), Έντγκαρ Μπενίτες (Τολούκα), Μπάριος (Μονπελιέ), Ντερλίς (Βασιλεία), Μπομπαντίγια (Άουγκσμπουργκ)
 
Πρόταση στοίχημα: Αναμφίβολα η Αργεντινή είναι το μεγάλο φαβορί, όχι μόνο για το σημερινό, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά η Παραγουάη ήδη έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να δυσκολέψει πολύ το έργο της. Έχει και τη ψυχολογία με το μέρος της, οπότε περιμένουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι. Έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής, δεν αποκλείεται να το κάνει για ακόμα μία φορά. Η παρέα του Μέσι μπορεί να μας βοηθήσει για να έχουμε ένα εύκολο γκολ-γκολ (2.35 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση