20.00 ΤΡΟΜΣΟ – ΜΟΛΝΤΕ
Προϊστορία: 10-10-16
Πέρυσι: –
ΤΡΟΜΣΟ: Ένας ίσως ανέλπιστο βαθμό απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η Τρόμσο, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος Ρόζενμποργκ με 1-1. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, απάντησε άμεσα με τον Άντερσεν στο 56΄και έφτασε σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, όντας ακόμη τελευταία στην βαθμολογία, παρέα με την Σάντεφιορντ. Αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και εφτά αγωνιστικές, που ήταν μάλιστα και η μοναδική μέχρι στιγμής (1-3-7). Πολύ δύσκολο και το σημερινό παιχνίδι, αφού έχει να υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Μόλντε. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Γιόχανσεν (10 συμ./1 γκολ).
Εντός: 0-2-3
Γκολ: 15-23
Τελευταία 5: 0-2-3
ΜΟΛΝΤΕ: Έκανε ίσως το καλύτερο φετινό της παιχνίδι και διέλυσε την Σάντεφορντ με το ευρύ 6-1 εντός έδρας. Ο φορ Ελγιουνούσι έχει επανέλθει δυναμικά στις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ σε αυτό το παιχνίδι σημείωσε χατ τρικ. Δύο σερί τρίποντα για τους πρωταθλητές, που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στην βαθμολογία, όμως η πρωτοπόρος Ρόζενμποργκ απέχει ακόμη έξι πόντους. Μέτρια η παρουσία της και μακριά από το γήπεδο της, όπου μετράει σε πέντε εξόδους, δύο διπλά (2-1-2). Εξέτισε και είναι διαθέσιμος ο αμυντικός Γκαμπριέλσεν (10 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 2-1-2
Γκολ: 30-13
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν θα έχει εύκολο έργο στο ματς η Μόλντε, όμως έχει την ποιότητα και την φόρμα για να συνεχίσει με νίκη την πορεία της. Το διπλό πληρώνει 1,80 στην Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση