» » » » » » Νορβηγία: Διαρκής άνοδο για Στρόμσγκοντσετ


19.00 ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ
Προϊστορία: 14-8-7
Πέρυσι: ΣΤΑΜΠΑΕΚ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ 2-1
ΣΤΑΜΠΑΕΚ: Το σερί των δύο αγωνιστικών δίχως νίκη έλαβε τέλος, αφού επέστρεψε στις νίκες με το διπλό στην έδρα της Σάρπσμποργκ με 1-0. Το γκολ του Ντιομαντέ στο 68′ ήταν αρκετό για να κάνει την δουλειά της και να την διατηρήσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η Στάμπαεκ διαθέτει ακόμη και την καλύτερη αμυντική επίδοση της κατηγορίας, αφού η εστία της έχει παραβιαστεί μόλις εννιά φορές. Επίσης, είναι το μεγάλο φαβορί και του σημερινού αγώνα, με αντίπαλο την Μπόντο Γκλιμτ και θα παραταχθεί πλήρης.
Εντός: 3-1-1
Γκολ: 19-9
Τελευταία 5: 3-1-1
ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ: Βρήκε και έκανε η Μπόντο Γκλιμτ, όμως το έκανε εντυπωσιακά, κερδίζοντας εντός έδρας την Μιοντάλεν με 5-1. Αρκετά αποτελεσματική από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ δεν αγχώθηκε με το τέρμα της ισοφάρισης σε 1-1 στο 29′. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για το σύνολο του Χάλβορσεν, αφού αυτό ήταν μόλις το τρίτο τρίποντο στην σεζόν, που την έφερε τρίτη από το τέλος. Μεγάλη προσπάθεια θα πρέπει να καταβάλλει και σήμερα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την αξιόλογη Στάμπαεκ.
Εκτός: 0-2-3
Γκολ: 17-26
Τελευταία 5: 2-1-2
Προβλέψεις στοιχήματος: Μεγάλο φαβορί του αγώνα η Στάμπαεκ και είναι στο χέρι της να επιβεβαιώσει το 1,62 του διπλού στην Netbet.


19.00 ΣΤΑΡΤ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ
Προϊστορία: 7-5-11
Πέρυσι: ΣΤΑΡΤ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ 2-3
ΣΤΑΡΤ: Επιτέλους νίκη για την Σταρτ, που έκανε το «θαύμα» της στην έδρα της Χάουγκεσουντ με 2-0. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Άτσερ, που στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και συνάμα έμελλε να κρίνουν και τον αγώνα. Στα τέσσερα ματς σταμάτησε το σερί δίχως νίκη, αλλά θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια στην συνέχεια για να μην έχει πρόβλημα με τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αρκετά απαιτητικό και το σημερινό ματς με αντίπαλο την πάντα επικίνδυνη Στρομσγκόντσετ.
Εντός: 2-1-2
Γκολ: 15-18
Τελευταία 5: 1-1-3
ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ: Εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μία φορά την έδρα της και επικράτησε της Λίλεστρομ με 2-0. Τα πήγε καλύτερα στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, όπου σκόραρε με Γουίκχαϊμ και Φόσουμ, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο. Το θέμα της όμως μέχρι στιγμής είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου έχει πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό στις έξι πρώτες αγωνιστικές (1-1-4) και είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που την διατηρεί μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Εκτός: 1-1-4
Γκολ: 18-21
Τελευταία 5: 3-0-2
Προβλέψεις στοιχήματος: Αρκετά δύσκολο το ματς, με την Στρόμσγκοντσετ να θέλει αυτή την φορά ένα καλύτερο εκτός έδρας αποτέλεσμα. Προβάδισμα στο διπλό και το 2,15 της Mybet.


21.00 ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΒΙΚΙΝΓΚ
Προϊστορία: 18-13-12
Πέρυσι: ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΒΙΚΙΝΓΚ 0-1
ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ: Σερί ήταν και πάει για την Λίλεστρομ και σταμάτησε στις τρεις διαδοχικές νίκες. Εξάλλου, το εκτός έδρας ματς με την Στρόμσγκοντσετ είναι από τα πιο δύσκολα που μπορούσε να συναντήσει και γνώρισε την ήττα με 2-0. Το θέμα είναι να μην την επηρεάσει ψυχολογικά και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, όμως μπροστά της έχει ακόμη έναν δύσκολο αντίπαλο και είναι η επικίνδυνη Βίκινγκ. Εντός έδρας θα ήθελε επίσης καλύτερη αποτελεσματικότητα (2-2-1). Τιμωρημένος ο Νιγηριανός μέσος Ινοσέντ (5 συμ.).
Εντός: 2-2-1
Γκολ: 16-14
Τελευταία 5: 3-0-2
ΒΙΚΙΝΓΚ: Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ήταν αυτή που έμεινε με άδεια τα χέρια στο τέλος, χάνοντας με 4-3 εντός έδρας από την Βαλερένγκα. Κατάφερε να γυρίσει το 0-3 σε 3-3 και να πιει το πικρό ποτήρι της ήττας στο 94′. Επέστρεψε έτσι στις ήττες μετά από έξι αγωνιστικές, όμως ομολογουμένως τα καταφέρνει αρκετά καλά μέχρι στιμής, όντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αρκετά δυνατή τελευταία στον τομέα του σκοραρίσματος, έχοντας πετύχει εφτά γκολ στις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Δεν προέκυψαν νεότερες απουσίες.
Εκτός: 3-0-2
Γκολ: 19-14
Τελευταία 5: 3-1-1
Προβλέψεις στοιχήματος: Δύο πολύ καλές ομάδες, που σκοράρουν ανά πάσα στιγμή. Περιμένουμε πολλά γκολ στην αναμέτρηση και την εμφάνιση του over 2,5 σε απόδοση 1,70 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση