01.30 ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ
Προϊστορία: 4-5-10
Πέρυσι: ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ 3-1
ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ: Περίμενε την Ατλέτικο Παραναένσε στο πρώτο ημίχρονο και το πλήρωσε δεχόμενη το γκολ της ήττας με 1-0, καθώς όσο και αν προσπάθησε στο δεύτερο μέρος, οι ευκαιρίες της δεν απέδωσαν καρπούς. Έτσι, δεν έδωσε συνέχεια στη νίκη επί της Κρουζέιρο πριν δύο αγωνιστικές, που είναι και η μοναδική στην πρώτη πεντάδα αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα. Μπροστά στο κοινό της δεν έχει χάσει πάντως ακόμη (1-1-0) και επιθυμεί να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Παλμέιρας. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Λεάντρο Σίλβα (3 συμ.). Εκτός ο αριστερός μπακ Πεντρόζο (4 συμ.) και ο φορ Μαρκάο (3 συμ.).
Εντός: 1-1-0
Γκολ: 3-7
Τελευταία 5: 1-1-3
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Αν και είχε καλή ψυχολογία, μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Κορίνθινς πριν δύο αγωνιστικές, ωστόσο δεν διπλασίασε τις νίκες της, μένοντας στο 1-1 απέναντι στην Ιντερνασιονάλ μπροστά στο κοινό της. Άνοιξε μάλιστα το σκορ με τον Βίτορ Ούγκο στο 65′, όμως η χαρά της κράτησε μόλις για 10 λεπτά. Μέτριο το ξεκίνημα της Παλμέιρας στο πρωτάθλημα, αφού μετράει απολογισμό 1-3-1 στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, όμως εκτός έδρας δεν έχει ηττηθεί ακόμη (1-1-0). Στο Κόπα Αμέρικα ο μεσοεπιθετικός Βαλδίβια (4 συμ.). Τραυματίας ο στόπερ Ράμος (3 συμ.).
Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 1-3-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Σοβαρή εκτός έδρας η Παλμέιρας και ίσως μπορέσει να «κλέψει» το ματς. Προτιμότερο το under 2,5 σε απόδοση 1,60 από την Mybet.


01.30 ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ
Προϊστορία: 6-4-2
Πέρυσι: ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ 4-0
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Δείχνει να παίρνει τα πάνω της και να βρίσκει τα πατήματα της, με τις δύο σερί νίκες και τις τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-1-0). Στο πιο πρόσφατο ματς με την Κοριτίμπα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε με 2-0, σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Βινίσιους και Μάρκος Τζούνιορ. Νωρίτερα είχε κερδίσει την Φλαμένγκο στο ντέρμπι με 3-2 και έτσι με πολύ καλό ηθικό προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος από την κορυφή. Με την εθνική Βραζιλίας U20 ο μεσοεπιθετικός Κένεντι (1 συμ.). Τραυματίας ο μέσος Ρόμπερτ (1 συμ.).
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 3-1-1
ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ: Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής είναι αναμφίβολα η Σπορτ Ρεσίφε, αφού παραμένει αήττητη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, με απολογισμό 3-2-0. Μάλιστα, στον τελευταίο της αγώνα πριν από λίγες ημέρες επικράτησε στο 93′ της Γκοϊας εντός έδρας, με δράστη τον Μαϊκόν Λέιτε. Στο ίδιο λεπτό έσωζε τον βαθμό απέναντι στην Σάντος εκτός έδρας και δείχνει ότι θα κάνει πολλές ζημιές φέτος. Στα συν, η επιθετικής της συμπεριφορά, έχοντας σκοράρει έως τώρα 10 φορές. Τραυματίες παραμένουν ο τερματοφύλακας Μαγκράο (2 συμ.) και ο επιθετικός Έλμπερ (4 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 0-2-0
Γκολ: 10-5
Τελευταία 5: 3-2-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολη αντίπαλος η Σπορτ Ρεσίφε, όμως δεν μπορεί να σκοράρει πάντα στις καθυστερήσεις. Κρατάμε τον άσο και το 1,75 του Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση