» » » » » » Σουηδία: Πλησιάζει στην κορυφή η Μάλμε


16.00 ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
Προϊστορία: 7-9-13
Πέρυσι: –
ΧΑΜΑΡΜΠΙ: Έπεσε από τον ουρανό και βρήκε… πορτοφόλι η Χάμπαρμπι στο εκτός έδρας ματς με την Κάλμαρ, αφού έχανε με 2-0 έως στο 57′, όμως από εκείνο το σημείο και μετά έκανε την αντεπίθεση της και έφερε το ματς στα ίσα σε 2-2 για να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Με το ίδιο σκορ είχε αναδειχθεί ισόπαλη και με την Χάλμσταντ πριν δύο αγωνιστικές, όμως αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και εφτά αγωνιστικές και όπως ήταν λογικό έχασε πολύτιμο έδαφος στην κατηγορία. Nεότερες απουσίες δεν προέκυψαν στα πλάνα του προπονητή Μπέργκστραντ.
Εντός: 3-1-1
Γκολ: 15-18
Τελευταία 5: 0-2-3
ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ: Η εκπληκτική της πορεία συνεχίζεται, αφού κατέβαλε την αντίσταση και της Έλφσμποργκ στο εντός έδρας ντέρμπι με 1-0. Το γκολ του Βίμπε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε αρκετό, ώστε να της δώσει τη νίκη, κρατώντας απαραβίαστη την εστία της στο υπόλοιπου που απέμενε. Έτσι, εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στου πρωταθλήματος και στο +5 από τους διώκτες της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε 12 αγωνιστικές έχει δεχθεί μόλις πέντε γκολ.
Εκτός: 4-1-0
Γκολ: 18-5
Τελευταία 5: 4-1-0
Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Σε πολύ καλύτερη κατάσταση σαφώς η Γκέτεμποργκ και με την άμυνα που διαθέτει, μπορεί να οδηγήσει την αναμέτρηση στο under 2,5 και το 1,85 της Novibet.


18.30 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΓΚΕΦΛΕ
Προϊστορία: 11-5-4
Πέρυσι: ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΓΚΕΦΛΕ 1-0
ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: Δεν απέφυγε την ήττα στην έδρα της πρωτοπόρο Γκέτεμποργκ με 1-0, αφού δεν είχε απάντηση στο γκολ, που δέχθηκε στο 45′ του αγώνα. Εξάλλου, είχε εξ’ ορισμού δύσκολο έργο στο συγκεκριμένο παιχνίδια, αφού πρόκειται για ένα ντέρμπι, οπότε επικεντρώθηκε άμεσα στο ματς με την Γκέφλε, που ακολουθεί σήμερα. Στο -5 πλέον από την κορυφή της βαθμολογίας και αναζητά την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά από δύο αγωνιστικές. Αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς ο έμπειρος αμυντικός Γιόνσον (1 συμ.) και θα απουσιάσει.
Εντός: 3-3-0
Γκολ: 21-13
Τελευταία 5: 2-2-1
ΓΚΕΦΛΕ: Είχε εξ’ ορισμού δύσκολο έργο απέναντι στην πρωταθλήτρια Μάλμε και δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα με 2-1. Μπορεί να ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με τον Μπέρτιλσον στο 75′, όμως η χαρά της κράτησε μόλις για πέντε λεπτά. Πάντως, το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος αφήνει καλές εντυπώσεις η Γκέφλε, αφού η πέντε νίκες μέχρι στιγμής την έχουν φέρει αρκετά ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Εκτός έδρας έχει πανηγυρίσει ήδη δύο διπλό (2-0-4).
Εκτός: 2-0-4
Γκολ: 15-17
Τελευταία 5: 3-0-2
Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Φαβορί η Έλφσμποργκ, όμως και η Γκέφλε μπορεί να κάνει το παιχνίδι της. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,72 από την Mybet.


18.30 ΜΑΛΜΕ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ
Προϊστορία: 18-4-14
Πέρυσι: ΜΑΛΜΕ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ 2-2
ΜΑΛΜΕ: Έστω και με αρκετό άγχος, πήρε αυτό που ήθελε στο γήπεδο της Γκάφλε, που ήταν η νίκη με 2-1. Μπροστά στο σκορ στο 27′ με τον Ρακίπ και παρότι ήρθε η ισοφάριση στο 75′ της αναμέτρησης, είχε την λύση πέντε λεπτά αργότερα, με το τέρμα του Γιόχανσον. Δύο σερί τρίποντα φέρνουν τους πρωταθλητές και πάλι μια ανάσα από την κορυφή και με καλή ψυχολογία θα υποδεχθούν στο ντέρμπι την πάντα υπολογίσιμη Τζουργκάρντεν. Επίσης, διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 25 γκολ ενεργητικό. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Εντός: 4-1-1
Γκολ: 25-15
Τελευταία 5: 2-1-2
ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ: Κολλημένη στις ισοπαλίες τελευταία η Τζουργκάρντεν, έχοντας τρεις σερί στα ισάριθμα πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα. Μετά τις μοιρασιές στα ντέρμπι με ΑΪΚ Στοκχόλμης και Γκέτεμποργκ, σειρά πείρε το 1-1 στο ματς της περασμένης Πέμπτης. Μπορεί να προηγήθηκε στο 36′ με τον Τζόνσον, αλλά δεν απέφυγε το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Πάντως, διεύρυνε το αήττητο της σερί στις εννιά αγωνιστικές (6-3-0) και παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Εκτός: 3-2-1
Γκολ: 23-14
Τελευταία 5: 2-3-0
Προβλέψεις για το πάμε στοίχημα: Αμυντικά θα προσεγγίσει το ματς η Τζουργκάρντεν και δεδομένης της κούρασης θα ρισκάρουμε με το under 2,5 στο 2,25 της Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση