» » » » Τέλος ο Μπλάτερ από FIFA


Χωρίς να το περιμένει κανείς και αρκετά ξαφνικά, ο Σεπ Μπλάτερ ανακοίνωσε πως παραιτείται από την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, μετά το σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας και της δικαιοσύνης το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλιστα ο πρώην πλέον ισχυρός άνδρας της FIFA προχώρησε και στις εξής δηλώσεις:
«Εκτιμώ κι αγαπώ τη FIFA όσο τίποτα άλλο και θέλω μόνο το καλό της. Γι’ αυτό και παίρνω τη σχετική απόφαση» ενώ υποστήριξε πως δεν υπήρχε αποδοχή προς το πρόσωπό του.
«Αυτό που μετράει για εμένα είναι η Ομοσπονδία και το ποδόσφαιρο σε όλον τον κόσμο», συμπλήρωσε.
Όσο για το πότε θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος, τόνισε: «Θα κληθεί έκτακτο συνέδριο όσο το δυνατόν συντομότερα προκειμένου να βγει ο νέος πρόεδρος».
Οι νέες εκλογές της FIFA υποστηρίζεται πως θα λάβουν χώρα μεταξύ Δεκεμβρίου και Μαρτίου, κάτι που σημαίνει πως μέχρι τότε, στο «κεφάλι» θα παραμείνει ο Ελβετός.
Η παραπάνω είδηση έρχεται λίγες μέρες μόλις μετά την επανεκλογή του Σεπ Μπλάτερ ως πρόεδρο, παρά το σκάνδαλο το οποίο ξέσπασε. Φαίνεται όμως πως οι αντιδράσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου τον επηρέασαν και τον οδήγησαν τελικώς στο να κάνει πίσω και να κατευνάσουν κάπως τα πνεύματα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση