» » » » » Μικρός τελικός Κόπα Αμέρικα: Περού και Παραγουάη για την 3η θέση!



02:30 ΠΕΡΟΥ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ
Προϊστορία: 11-13-24
ΠΕΡΟΥ: Το πάλεψε κόντρα στη διοργανώτρια Χιλή, παρότι έπαιζε με 10 παίχτες από το 20’, λόγω της αποβολής του Ζαμπράνο, αλλά τελικά λύγισε και ηττήθηκε με 1-2. Η Χιλή είχε προηγηθεί στο 42’, Μεδέλ με αυτογκόλ έκανε το 1-1 στο 60’, αλλά στο 64’ οι Χιλιανοί πήραν και πάλι κεφάλι. Έφτασε αθόρυβα μέχρι τα ημιτελικά και σίγουρα η πορεία της πρέπει να θεωρείται επιτυχημένη. Εκτός από τη Χιλή, έχασε και από τη Βραζιλία στην πρεμιέρα με το ίδιο σκορ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν η νίκη επί της Βενεζουέλας και η ισοπαλία με την Κολομβία, που της επέτρεψαν να περάσει ως 2η από τον όμιλο, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισε αρκετά εύκολα τη Βολιβία με 3-1, με τον Γκερέρο να πετυχαίνει χατ-τρικ. Χωρίς απουσίες σήμερα το Περού, αν και πιθανότατα ο Φαρφάν να μην ξεκινήσει βασικός, λόγω μικροτραυματισμού στην προπόνηση της Τετάρτης.
Τελευταία 5: 2-1-2
Τερματοφύλακες: Πένι (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Γκαλέσε (Χουάν Άουριτς), Λίμπμαν (Σέζαρ Βαγιέχο)
Αμυντικοί: Αντβίνκουλα (Σετούμπαλ), Ράμος (Χουάν Άουριτς), Γιοτούν (Μάλμε), Ζαμπράνο (Άιντραχτ Φρ.), Κεσπέδες (Χουάν Άουριτς), Ριόχας (Σέζαρ Βαγιέχο), Ρεκένα (Σέζαρ Βαγιέχο)
Μέσοι: Βάργκας (Φιορεντίνα), Μπαλόν (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Λομπατόν (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Ουρτάδο (Πάσος Φερέιρα), Ρεταμόζο (Ρεάλ Γκαρσιλάσο), Κέβα (Αλιάνζα Λίμα), Ασκούες (Μελγκάρ), Σάντσες (Ουν. Σαν Μαρτίν)
Επιθετικοί: Πιζάρο (Μπάγερν), Φαρφάν (Σάλκε), Γκερέρο (Φλαμένγκο), Καρίγιο (Σπόρτινγκ Λ.), Ρέινα (Λειψία)
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Το αήττητο μέχρι τώρα στη διοργάνωση και ο αποκλεισμός της Βραζιλία στα προημιτελικά άνοιξαν την όρεξη διάπλατα στην ομάδα του Ραμόν Ντίας, αλλά τελικά ήρθε η πανωλεθρία στα ημιτελικά από το μεγάλο φαβορί Αργεντινή με 1-6, που της έκοψε απότομα την όρεξη. Αυτή ήταν και η πρώτη της ήττα στη διοργάνωση, έχοντας πάρει 2-2 στην πρεμιέρα από την Αργεντινή, στη συνέχεια νίκησε την Τζαμάικα και πήρε 1-1 με την Ουρουγουάη στον τελευταίο αγώνα των ομίλων, από τον οποίο πέρασε ως 2η πίσω από τους Αργεντινούς. Αρκετά καλή η προϊστορία της με το Περού, το οποίο έχει κερδίσει στις 24 από τις 48 συνολικά αναμετρήσεις τους! Εξίσου καλή και η προϊστορία τους σε επίπεδο Κόπα Αμέρικα, έχοντας χάσει μόνο δύο φορές σε 16 συναντήσεις (7-7-2). Οι δύο πιο πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων ήταν σε φιλικά τον περασμένο Νοέμβριο, όπου πήραν από μία νίκη, καθεμία στη χώρα της (κέρδισε 2-1 η καθεμία στη χώρα της) . Δύο σημαντικές απουσίες για τον Ντίας σήμερα, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους επιθετικούς Σάντα Κρούζ και Ντερλίς Γκονζάλες, αν και τα κενά τους μπορούν να καλυφθούν επάξια. Μικροπροβλήματα αντιμετώπισαν ο αμυντικός Μπρούνο Βαλντές και ο επιθετικός Νέλσον Βαλντέζ, αλλά αμφότεροι αναμένεται να είναι έτοιμοι.
Τελευταία 5: 2-2-1
Τερματοφύλακες: Βιλάρ (Κόλο-Κόλο), Άντονι Σίλβα (Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν), Αλφρέδο Αγκιλάρ (Γκουαρανί)
Αμυντικοί: ντα Σίλβα (Τολούκα), Σαμούδιο (Αμέρικα), Πάμπλο Αγκιλάρ (Αμέρικα), Μάρκος Κάσερες (Νιούελς Ολντ Μπόις), Πίρις (Ουντινέζε), Μπαλμπουένα (Λιμπερτάδ), Μπρούνο Βαλντές (Σέρο Πορτένιο)
Μέσοι: Βίκτορ Κάσερες (Φλαμένγκο), Μαρτίνες (Αμέρικα), Ορτιγκόσα (Σαν Λορέντζο), Ορτίζ (Τολούκα), Ρομέρο (Ράσινγκ), Μολίνας (Λιμπερτάδ), Αράντα (Ολίμπια)
Επιθετικοί: Σάντα Κρουζ (Κρουζ Αζούλ), Νέλσον Βαλντέζ (Άιντραχτ Φρ.), Έντγκαρ Μπενίτες (Τολούκα), Μπάριος (Μονπελιέ), Ντερλίς Γκονζάλες (Βασιλεία), Μπομπαντίγια (Άουγκσμπουργκ)
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δύο ομάδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις και έδειξαν πολύ σοβαρό πρόσωπο. Ανοιχτό το παιχνίδι, σε ένα αρκετά ισοδύναμο ζευγάρι. Για μας πάντως η Παραγουάη, παρά τη συντριβή, μας «γέμισε» περισσότερο το μάτι. Σε τιμές αουτσάιντερ, αξίζει το Χ2 στο 1.60 (Mybet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση