» » » » » Έκλεισε Ντάγκλας Κόστα η Μπάγερν!


Οι πρωταθλητές Γερμανίας πρόσθεσαν ένα ακόμα ένα όπλο στη μεσοεπιθετική γραμμή τους, υπογράφοντας τον Βραζιλιάνο Ντάγκλας Κόστα για 5 χρόνια από τη Σαχτάρ Ντονέτσκ.
Ο Κόστα πέρασε τα 6 τελευταία χρόνια του στη Σαχτάρ, με την οποία κέρδισε 5 πρωταθλήματα Ουκρανίας, ενώ είχε πολλές συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.
Ο 24χρονος εξτρέμ είναι πλέον αντιμέτωπος με μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του στο Αλιάνζ Αρένα, ενώ μίλησε και για ένα μεγάλο όνειρο του που πραγματοποιήθηκε.
«Ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα σήμερα», είπε ο Κόστα στο επίσημο site της Μπάγερν.
«Είμαι περήφανος που έγινα παίχτης της Μπάγερν, ακολουθώντας τα βήματα πολλών άλλων μεγάλων Βραζιλιάνων παιχτών».
«Ανυπομονώ να παίξω για αυτό τον τεράστιο σύλλογο και θα κάνω ότι μπορώ για να επιβεβαιώσω τις προσδοκίες που έχουν από μένα».
Ο Κόστα που σκόραρε 5 φορές σε 33 παιχνίδια πέρυσι με την Σαχτάρ, θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις 11 Ιουλίου, έχοντας πάρει επιπλέον άδεια, λόγω της συμμετοχής του με την εθνική Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα.
Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Ματίας Ζάμερ, σχολίασε τους λόγους που οδήγησαν τη Μπάγερν να αποκτήσει τον Κόστα.
«Ο Ντάγκλας Κόστα θα είναι πολύ καλός για την ομάδα μας».
«Έχει πολύ μεγάλη τεχνική, ένα πολύ δυνατό αριστερό πόδι, είναι πολύ ευκίνητος και εξαιρετικά γρήγορος».
«Μετά από το πέρασμά του από Βραζιλία και Ουκρανία, ο Ντάγκλας Κόστα αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του στη Μπουντεσλίγκα και τη Μπάγερν Μονάχου. Θα τον υποστηρίξουμε, όπως περιμένουμε το ίδιο και από αυτόν».
Ο Κόστα είχε βρεθεί αντιμέτωπος πέρυσι με τη Μπάγερν, όταν η Σαχτάρ την είχε αντιμετωπίσει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Από την επόμενη σεζόν θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 11 και είναι η 3η μεταγραφή που κάνει η Μπάγερν, μετά τον κίπερ Σβεν Ούλριχ και τον διεθνή με την Κ21 μέσο Ζόσουα Κίμιχ, αμφότεροι από τη Στουτγάρδη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση