» » » » » » Απορρίφθηκε πρόταση της Γιουνάιτεντ για τον Σνίντερλεν


Η Σαουθάμπτον απέρριψε την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον μέσο Μόργκαν Σνίντερλεν, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή των «αγίων», Ρόναλντ Κούμαν.
Ο διεθνής Γάλλος εδώ και μέρες φημολογείται ότι πρόκειται να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ, με την Γιουνάιτεντ να έχει κάνει ήδη μία απόπειρα πριν από δύο εβδομάδες για να τον αποκτήσει έναντι περίπου 20 εκατ. λιρών (περίπου 31 εκατ. ευρώ), η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.
«Δύο εβδομάδες πριν είχαμε μία μεγάλη προσφορά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν ήταν αρκετή. Δεν ήταν σοβαρή πρόταση και έτσι… δεν δεχόμαστε άλλες προσφορές σήμερα», δήλωσε ο Κούμαν.
Ο Λουίς φαν Χάαλ θέλει να τελειώσει με την ολοκλήρωση του ρόστερ πριν η ομάδα του αποχωρήσει για την περιοδεία στις ΗΠΑ που ξεκινάει στις 13 Ιουλίου. Και φαίνεται πως ο συμπατριώτης του και πρώην βοηθός του, Κούμαν, δεν θέλει να του χαλάσει τον σχεδιασμό του, αρκεί η Γιουνάιτεντ να καλύψει τις ανάγκες των «αγίων».
«Όλοι ξέρουν την κατάσταση του Μόργκαν και καταλαβαίνω τη θέση ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει μία μεγάλη μεταγραφή», πρόσθεσε ο Κούμαν.
«Αν “κάνουμε δουλειές” (με τη Γιουνάιτεντ) τότε ελπίζω να γίνουν σύντομα γιατί είναι το καλύτερο για τον παίχτη, αλλά και το καλύτερο και για εμάς και πρέπει να σκεφτούμε και τους εαυτούς μας αν πουλήσουμε τελικά τον παίχτη».
«Είχα πολλές συναντήσεις με τον Μόργκαν –η τελευταία ήταν την προηγούμενη εβδομάδα- και είναι σημαντικό για τον παίχτη να κάνει καλή προετοιμασία. Θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες ημέρες».
***Δείτε εδώ όλες τις στοιχηματικές εταιρείες με άδεια στην Ελλάδα
Ο Σνίντερλεν δεν ήταν πάντως σε αυτούς που επέστρεψαν για την πρώτη φετινή προπόνηση τη Δευτέρα, αλλά ο Κούμαν υποστήριξε ότι δε σημαίνει κάτι.
«Ο Μόργκαν ήταν άρρωστος, αλλά θα επιστρέψει στην προπόνηση αύριο και θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Αυστρία», είπε ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα για το πρώτο φιλικό της κόντρα στη Λειψία την προσεχή Τετάρτη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση