19.30 ΕΪΜΠΑΡ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Προϊστορία: 0-3-1
Πέρυσι: ΕΪΜΠΑΡ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 0-1
ΕΪΜΠΑΡ: Ευχάριστη έκπληξη η εμφάνιση της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού παίζοντας καλό ποδόσφαιρο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γρανάδα με 3-1. Με το… δεξί στον πάγκο της ομάδας και ο χαρούμενος Μεντιλιμπάρ, που αντικατάστησε το καλοκαίρι τον Γκαριτάνο. Σημαντική ψυχολογική τόνωση το συγκεκριμένο αποτέλεσμα για τους Βάσκους, που δεν θα έλεγαν όχι σε ένα καλό ξεκίνημα τώρα στην αρχή, ώστε να διώξουν μεγάλο μέρος της πίεση, που πιθανότατα να έχει κατά την διάρκεια της σεζόν. Μοναδική απουσία, αυτή του μπακ Λίγιο, που έλειψε και στην πρεμιέρα.
Εντός: –
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 1-0-0
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Δεν μπόρεσε να κερδίσει και πάλι την Μπαρτσελόνα εντός έδρας, κάτι που είναι πολύ δύσκολο όχι μόνο για την ίδια, αλλά και όλα τα μεγαθήρια της Ευρώπης. Δέχθηκε πολλές επιθέσεις και σε μια από αυτές δέχθηκε το γκολ της ήττας με 1-0 στο 54′, ενώ η αντίπαλος είχε και χαμένο πέναλτι με τον Μέσι στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Η σεζόν πάντως για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε με τίτλο, κατακτώντας πριν λίγο καιρό το Σούπερ Καπ Ισπανίας, όμως θα ήθελε και το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα και στο πρωτάθλημα, όπου αντιμετωπίζει σήμερα την Εϊμπάρ στο μίνι τοπικό ντέρμπι.
Εκτός: –
Γκολ: 0-1
Τελευταία 5: 0-0-1
Προγνωστικά στοίχημα: Δύσκολο ματς, αφού η Εϊμπάρ είναι πάντα μαχητική. Πάμε ωστόσο με την εμπειρία και την φανέλα της Μπιλμπάο. Το διπλό πληρώνει 2,15 στην Mybet.


21.30 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ
Προϊστορία: 18-10-16
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 2-0
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Έπαιξε με την… φωτιά στο «Λούι Ντε», αλλά η ήττα με 2-1 από την Μονακό της έδωσε την πρόκριση στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League, αφού είχε κερδίσει εντός έδρας με 3-1. Σημαντικός στόχος για της Βαλένθια, που επιτεύχθηκε και θα γεμίσει τα ταμεία της με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Σειρά παίρνει πλέον το πρωτάθλημα, όπου αναζητά το πρώτο της τρίποντο στην σεζόν, μετά το ισόπαλο 0-0 της πρεμιέρας με αντίπαλο την Βαγιεκάνο. Πάντα εκτός ο γκολκίπερ Άλβες.
Εντός: –
Γκολ: 0-0
Τελευταία 5: 0-1-0
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Με ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα η Λα Κορούνια, καθώς έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με αντίπαλο την Σοσιεδάδ. Δεν είχε εύκολο έργο στο ματς, αφού απέναντι της είχε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εξάλλου, πρώτη αγωνιστική ήταν ακόμη και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Ο βαθμός δυσκολίας όμως ανεβαίνει επικίνδυνα σήμερα, αφού βρίσκει μπροστά της την Βαλένθια στο «Μεστάγια». Τραυματίας ο φορ Οριόλ Ριέρα.
Εκτός:
Γκολ: 0-0
Τελευταία 5: 0-1-0
Προγνωστικά στοίχημα: Συνήθως ανοίγει τα παιχνίδια της η Βαλένθια και ειδικά εντός έδρας. Πάμε με το over 2,5 και το 1,84 στην Interwetten.gr.


21.30 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Προϊστορία: 14-14-13
Πέρυσι: ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-0
ΣΕΒΙΛΛΗ: Το Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι με την Μάλαγα την άφησε τον βαθμό της ισοπαλίας, μετά το 0-0 στην έδρα της αντιπάλου της. Είχε κάποιες καλές στιγμές μέσα στον αγώνα, αλλά αυτή την φορά οι επιθετικοί της δεν ήταν στην μέρα τους. Οι Σεβιγιάνοι έχουν ήδη κάποια επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, αφού έπαιξαν και στο Σούπερ Καπ Ευρώπης με την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, η ομάδα του Ουνάι Έμερι μπήκε κατευθείαν στα βαθιά στη νέα σεζόν, αφού στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την πάντα υπολογίσιμη Ατλέτικο Μαδρίτης. Μοναδική σημαντική απουσία αυτή του στόπερ Παρέχα.
Εντός: –
Γκολ: 0-0
Τελευταία 5: 0-1-0
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Ένα τέρμα του Γκριεζμάν στο 16′, ήταν αρκετό εν τέλει για την ομάδα του Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε εντός έδρας της νεοφώτιστης Λας Πάλμας με 1-0. Έστω και δύσκολα, οι «ροχιμπλάνκος» ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν το νέο πρωτάθλημα, με τον Ντιέγκο Σιμεόνα να προσπαθεί να μπολιάσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του το συντομότερο δυνατόν. Το τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής θα το δείξει στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σεβίλλη. Αμφίβολος ο αμυντικός Φελίπε Λουίς. Ψάχνει ακόμη τα πατήματα του ο φορ Τζάκσον Μαρτίνες.
Εκτός: –
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 1-0-0
Προγνωστικά στοίχημα: Ματσάρα στο «Σάντσες Πιθχουάν», με τις δύο ομάδες να έχουν ίσες πιθανότητες νίκης. Εμείς μένουμε στην ισοπαλία και το 3,25 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση