19.00 ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Προϊστορία: 11-15-21
Πέρυσι: ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-1
ΡΟΜΑ: Έχασε πολλές ευκαιρίες στο «Μπεντεγκόντι» και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την Βερόνα. Είχε αρκετά αμυντικά προβλήματα και σε ένα από αυτά έμεινε πίσω στο σκορ στο 61΄και απάντησε άμεσα με σουτ του Φλορέντσι πέντε λεπτά αργότερα. Οι «τζιαλορόσι» επικεντρώθηκαν άμεσα στο μεγάλο ντέρμπι με την Γιουβέντους, που δεν αποκλείεται να μαζί της να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο. Τραυματίες ο νεοφερμένος στόπερ Ρούντιγκερ και ο μέσος Στρούτμαν.
Εντός: –
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 0-1-0
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Θύμα έκπληξης έπεσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Ουντινέζε, καθώς ηττήθηκε μπροστά στο κοινό της με 1-0. Μπορεί να έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν είχε την ουσία, που θα ήταν κάποιο γκολ. Ένα διαφορετικό πρόσωπο αναμένουμε άλλωστε την φετινή αγωνιστική περίοδο από την «γηραιά κυρία», αφού έφυγαν παίκτες… κλειδιά, όπως οι μέσοι Βιδάλ, Πίρλο, αλλά και ο φορ Τέβες. Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι είναι γεγονός, αφού καλείται να αντιμετωπίσει την Ρόμα στο «Ολίμπικο». Τραυματίες ο μπακ Ασαμόα και οι μέσοι Μαρκίζιο, Κεντίρα.
Εκτός: –
Γκολ: 0-1
Τελευταία 5: 0-0-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Μεγάλο παιχνίδι και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Προτιμότερο το goal/goal σε απόδοση 1,93 στην MyBet.


21.45 ΚΑΡΠΙ – ΙΝΤΕΡ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΚΑΡΠΙ: Έχασε τα αυγά και τα πασχάλια στο πρώτο της παιχνίδι στην Serie A και η ήττα με 5-2 στην Τζένοα από την Σαμπντόρια τα λέει όλα. Στα χαμένα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-0 και στην συνέχεια κατάφερε να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις, σημειώνοντας δύο γκολ με Λατσάρι (38′) και Μάτος (88′). Διαφορετικές απαιτήσεις στην μεγάλη κατηγορία για τη νεοφώτιστη Κάρπι, που θα δώσει μεγάλη μάχη για να φανεί ανταγωνιστική και να μπορέσει να παραμείνει στην Serie A. Τραυματίες ο στόπερ Ρομανιόλι, ο μέσος Λόλο και οι επιθετικοί Λαζάνια, Μπαγκόγκου.
Εντός: –
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 0-0-1
ΙΝΤΕΡ: Έστω και με την ψυχή στο… στόμα κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση της Αταλάντα με 1-0 και να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 71′, την λύση έδωσε ο νεοφερμένος Γιόβετιτς στο 93′ και συνάμα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι «ενισχυμένοι» νερατζούρι έχουν βάλει πλέον τον πήχη ψηλά και με τις λύσεις που έχουν φέτος και από τον πάγκο είναι σε θέση να διεκδικήσουν μετά από καιρό κάτι καλό. Στα μέτρα τους σαφώς και το σημερινό παιχνίδι με τη νεοφώτιστη Κάρπι. Αμφίβολοι ο μέσος Μπρόζοβιτς και ο φορ Ικάρντι.
Εκτός: –
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 1-0-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Υπάρχει διαφορά ποιότητας στα ρόστερ των δύο ομάδων και αυτό αναμένεται να αποτυπωθεί και εντός αγωνιστικού χώρου. Στο 1,78 το διπλό από την Netbet.


21.45 ΚΙΕΒΟ – ΛΑΤΣΙΟ
Προϊστορία: 5-11-10
Πέρυσι: ΚΙΕΒΟ – ΛΑΤΣΙΟ 0-0
ΚΙΕΒΟ: Η γνωστή σκληροτράχηλη Κιέβο έκανε την εμφάνιση της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, παίρνοντας σπουδαίο διπλό στην έδρα της Έμπολι με 3-1. Τι και αν έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς στο παιχνίδια, δεν αγχώθηκε και σε διάστημα εννιά λεπτών, γύρισε το ματς με Μετζιορίνι (55′), Μπίρσα (60′) και Παλόσκι (63′). Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα από την Βερόνα, που κράτησε μεγάλο μέρος του περσινού της κορμού και έτσι είναι έτοιμη όπως πάντα για ζημιές σε όλα τα γήπεδα. Μεγάλο τεστ το σημερινό για το τι μπορεί να καταφέρει φέτος απέναντι στην Λάτσιο. Σημαντική πάντως η απουσία του μέσου Ραντοβάνοβιτς, που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα.
Εντός: –
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 1-0-0
ΛΑΤΣΙΟ: Πλήρωσε τα πολλά της αμυντικά λάθη και κυρίως των στόπερ της και με την ήττα με 3-0 από την Λεβερκούζεν στην Γερμανία, αποχαιρέτισε την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και θα συνεχίσει στο Europa League. Έτσι δεν εκμεταλλεύτηκε το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα και για την ώρα επικεντρώνεται στα του Ιταλικού πρωταθλήματος, όπου ξεκίνησε με νίκη, απέναντι στην Μπολόνια εντός έδρας. Δεν λείπουν και πάλι οι απουσίες για το ματς στην Βερόνα, όπου δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών, ο πορτιέρο Μαρκίετι, ο μέσος Μπίλια και οι επιθετικοί Κλόζε, Τζόρτζεβιτς.
Εκτός: –
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-0-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολη αναμέτρηση, αφού την Κιέβο κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει. Μετά τις νίκες τις πρεμιέρας και από τις δύο πλευρές, ο βαθμός τη ισοπαλίας δεν δείχνει άσχημος. Στο 3,32 από την Goalbet.


21.45 ΝΑΠΟΛΙ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Προϊστορία: 15-8-7
Πέρυσι: ΝΑΠΟΛΙ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 4-2
ΝΑΠΟΛΙ: Με το αριστερό το ντεμπούτο του Μαουρίσιο Σάρι στον πάγκο της Νάπολι, αφού η ομάδα του γνώρισε την ήττα στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Σασσουόλο εκτός έδρας με 2-1. Αν και προηγήθηκε νωρίς με τον Χάμσικ στο 3′, απέναντι της είχε μια πολύ ποιοτική και επιθετική ομάδα, δεχόμενη δύο γκολ στην συνέχεια για την ανατροπή. Ενδεχομένως και ο νέος προπονητής των «παρτενοπέι» να χρειαστεί ακόμη και άλλο χρόνο για να περάσει την δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές του, ώστε στην συνέχεια να παρουσιαστεί βελτιωμένη. Τραυματίας ο πορτιέρο Αντουχάρ.
Εντός: –
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 0-0-1
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: «Πάτησε» για τα καλά τη νεοφώτιστη Κάρπι και με πέντε γκολ μέχρι το 37′ δεν ήταν δυνατόν να μην πάρει τη νίκη στο τέλος και το σκορ στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου έδειξε 5-2. Μια εμφάνιση, αλλά και αποτέλεσμα που είχαν ανάγκη ο Βάλτερ Ζένγκα και οι ποδοσφαιριστές του, μετά τις πολλές αλλαγές που έγιναν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα της Γένοβας. Το πρώτο μεγάλο τεστ όμως είναι σήμερα κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Νάπολι στο «Σαν Πάολο». Τραυματίες ο μπακ Ντε Σιλβέστρι και ο μέσος Κρίστισιτς. Αμφίβολος ο φορ Κασάνο.
Εκτός: –
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 1-0-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλο Κάρπι και άλλο Νάπολι για την Σαμπντόρια και ο άσος έχει τον πρώτο λόγο. Στο 1,55 ο από την Interwetten.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση