21.45 ΛΑΤΣΙΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΛΑΤΣΙΟ: Στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα με νίκη στο «Σαν Πάολο» της Νάπολι με 3-2. Αρκετά καλή η σεζόν πέρσι για την ομάδα της Ρώμης, που ήταν σταθερά στις πρώτες θέσεις και στο τέλος ανταμείφθηκε. Σχεδόν το ίδιο ρόστερ με πέρσι θα συναντήσουμε στην Λάτσιο, με τον Στέφανο Πιόλι να παραμένει κανονικά στον πόστο του προπονητή. Στα φιλικά της δεν τα πήγε καλά, όπου είχε τρεις ήττες, ενώ μετρά ήδη ένα επίσημο παιχνίδι, χάνοντας το Σούπερ Καπ από την Γιουβέντους με 2-0. Το ευχάριστο για σήμερα είναι πάντως, ότι ο Πιόλι και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα απουσίας.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Έστω και πολύ δύσκολα, κατάφερε να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της στην Μπουντεσλίγκα, κερδίζοντας με ανατροπή την Χόφενχαϊμ εντός έδρας με 2-1. Η περσινή τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα την αναγκάζει να δώσει αγώνες πλέι οφ για την είσοδο της στους ομίλους του Champions League και μάλιστα κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως η Λάτσιο. Σίγουρα οι «ασπιρίνες» θα πρέπει να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Ρώμη για να τα δώσουν όλα στην έδρα τους σε μία εβδομάδα στην ρεβάνς. Δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Τοπράκ και Τζεντβάι, που παραμένουν τραυματίες.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
Προγνωστικά στοιχήματος: Αμφίρροπο ζευγάρι, αφού και οι δύο ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους. Το ίδιο πιθανό πάντως είναι το να σκοράρουν από μια φορά στο παιχνίδι. Το goal/goal πληρώνει 1,80 στον Stoiximan.


21.45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Αυτό που έπρεπε κράτησε από τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν είναι άλλο, από τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε Τότεναμ και Άστον Βίλα, τις οποίες κέρδισε με 1-0. Δύο στα δύο λοιπό για την ομάδα του Φαν Χάαλ, που παρότι δεν έπεισε αγωνιστικά μέχρι αυτό το σημείο, εντούτοις είναι αποτελεσματική και ουσιαστική. Μετά από ένα χρόνο απουσίας, επιστέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά για να βρεθεί στους ομίλους της θα πρέπει πρωτίστως να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βελγικής Κλαμπ Μπριζ. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, με μοναδική απουσία να είναι αυτή του αμυντικού Τζόουνς.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Πιο έτοιμη από τον Παναθηναϊκό, αλλά και αρκετά τυχερή στις τελικές της προσπάθειες, επικράτησε στο Βέλγιο με 3-0 και σε συνδυασμό το ότι είχε χάσει με 2-1 στην Λεωφόρο, κατέκτησε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League. Εκεί ωστόσο, η κληρωτίδα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού την έφερε αντιμέτωπη με την φημισμένη και πιο έμπειρη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο Βέλγιο έχει απολογισμό 2-1-1 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και στο πρόσφατο της παιχνίδι επικράτησε δύσκολη της Κόρτραϊκ με 2-1. Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Ντουάρτε και Ντένσβιλ, όπως και ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Ραφαέλοφ.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
Προγνωστικά στοιχήματος: Ξεκάθαρο φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει την ευκαιρία να «ξεμπουκώσει» και να σκοράρει παραπάνω από μία ή δύο φορές. Κρατάμε το over 2,5 σε απόδοση 1,66 στην Interwetten.gr.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση