» » » » » » Γαλλία: Χωρίς αντίπαλο η Παρί Σεν Ζερμέν


21.30 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ
Προϊστορία: 16-12-19
Πέρυσι: ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ 3-0
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σε σχέση με τα περασμένα έτη, μπήκε πολύ δυνατά στην φετινή σεζόν και μετρά ήδη τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ως αποκορύφωμα φυσικά τη νίκη προ της διακοπής και το επιβλητικός της πέρασμα από την έδρα της Μονακό με 3-0. Δείχνει από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό στο Σαμπιονά και δεν αποκλείεται να έχει μια από τις πιο άνετες σεζόν, πάντα όσον αφορά το πρωτάθλημα. Επίσης, έχει διατηρήσει σε αυτό το διάστημα ανέπαφη την εστία της και έχει σκοράρει εφτά φορές. Αμφίβολη η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού Παστόρε (3 συμ.).
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 7-0
Τελευταία 5: 4-0-0
ΜΠΟΡΝΤΟ: Η τέταρτη αγωνιστική ήταν και η τυχερή για την Μπορντό, αφού σε αυτήν πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 2-0 τη Ναντ. Σκόραρε στο τέλος κάθε ημιχρόνου με Καζρί και Γκάγιτς, ενώ εκμεταλλεύτηκε και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 51′. Είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες και μια ήττα για την ομάδα του Βίλι Σανιόλ, που πήρε την ψυχολογία που θα ήθελε για την συνέχεια της σεζόν, αν και την περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Παρι Σεν Ζερμέν. Αρκετές οι απουσίες. Καταρχάς τιμωρημένοι είναι ο αμυντικός Γιαμπέρε (4 συμ.), με τον μέσο Σαντόμ (4 συμ.) και τραυματίες ο μεσοαμυντικός Σερτίκ (1 συμ.), ο μέσος Πλασίλ και ο φορ Ντιαμπατέ (2 συμ.).
Εκτός: 0-2-0
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 1-2-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Δείχνει να μην έχει αντίπαλο στην Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν και δεν αποκλείεται να βγάλει από μόνη της το over 2,5. Στο 1,85 από την Interwetten.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση