» » » » » » Ο Μιχαΐλοβιτς έδωσε εγγυήσεις για τον Μάριο Μπαλοτέλι.


H Μίλαν έχασε στο ντέρμπι από την Ίντερ, αλλά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μίλησε με καλά λόγια για την ομάδα και αναφέρθηκε και στον Μάριο Μπαλοτέλι.
Η Μίλαν δεν άξιζε την ήττα με 1-0 στο ντέρμπι από την Ίντερ, ωστόσο έχασε και έμεινε με τρεις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές. Ο πρόεδρος, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πάντως, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εικόνα της καινούργιας ομάδας του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.
«Είδα επιτέλους στο ντέρμπι ένα καλό παιχνίδι και μία καλή Μίλαν. Εκτίμησα όλους τους παίκτες, και τον Μπαλοτέλι όταν μπήκε. Ενισχύει το ρόστερ μας. Επικοινώνησα με τον Μιχαΐλοβιτς για να του δώσω συγχαρητήρια. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, το κυριακάτικκο ματς θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε κατάληξη και ίσως η ισοπαλία να καθρέφτιζε το πώς πήγε το παιχνίδι. Ο δικός μας στόχος είναι να επιστρέψουμε πρωταγωνιστές στην Ευρώπη και στον κόσμο» δήλωσε ο Μπερλουσκόνι, την ώρα που η Ιντερ προσφέρεται στο 5.50 στις στοιχηματικές εταιρείες για την κατάκτηση του Campionato.
Ο πρόεδρος της Μίλαν, μίλησε και πιο συγκεκριμένα, για την επιστροφή του Μάριο Μπαλοτέλι. «Ο Μπαλοτέλι; Ήταν ο Μιχαΐλοβιτς μίλησε μαζί του ξεκαθαρίζοντάς του κάποιους συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς. Ο Μιχαΐλοβιτς έδωσε εγγυήσεις για αυτόν. Όσον αφορά εμένα του μίλησα, του δώσαμε τη δυνατότητα να μπορέσει να ξαναγίνει αυτός που ήταν κάποτε. Είναι η τελευταία ευκαιρία του για να γίνει πρωταθλητής» ανέφερε ο Μπερλουσκόνι.
Θα καταφέρει να κάνει την έκπληξη η Ρόμα και να φτάσει αυτή στην κατάκτηση του Campionato;

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση