20.45 ΑΓΙΑΞ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
Προϊστορία: 31-6-6
Πέρυσι: ΑΓΙΑΞ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ 2-0
ΑΓΙΑΞ: Επαγγελματική νίκη στο Ρότερνταμ με 2-0, αφού η διαφορά της με την Εξέλσιορ είναι δεδομένη. Μάλιστα, φρόντισε να πετύχει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με Ελ Γκατζί και Μίλικ, οπότε στην επανάληψη δεν θα μπορούσε να κινδυνεύσει. Συνεχίζει αήττητος ο Άγιαξ (5-1-0) και δείχνει έτοιμος να επανέλθει στο πρώτο σκαλί του Ολλανδικού ποδοσφαίρου. Έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ μέχρι στιγμής, ενώ μπροστά στο κοινό της έχει 2/2 νίκες. Κομπλέ η αποστολή του προπονητή Ντε Μπουρ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Γκρόνινγκεν.
Εντός: 2-0-0
Γκολ: 16-2
Τελευταία 5: 4-1-0
ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ: Πάντα δυνατή στο γήπεδο της, ειδικά όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, κερδίζοντας την προηγούμενη αγωνιστική την Αλκμάαρ με 2-0. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από Λίνσεν (31′) και Μαχί (95′). Δεύτερο σερί τρίποντο και τρίτο στην τελευταία τετράδα αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα, σερί που την βελτίωσαν την βαθμολογική της εικόνα. Σήμερα, ωστόσο έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της, αντιμετωπίζοντας τον πρωτοπόρο Άγιαξ. Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στα καθαρά αγωνιστικά.
Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 8-6
Τελευταία 5: 3-0-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Σαφώς μεγάλο φαβορί ο Άγιαξ, αλλά ο άσος πληρώνει πολύ λίγο. Προτιμότερο το over 2,5 στο 1,52 από την 2winbet.gr


21.45 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ
Προϊστορία: 31-7-3
Πέρυσι: –
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Αν και ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια στο Άλμελο και μόλις στο 2′ με τον Ντε Γιονγκ, το σκορ γύρισε με το τέλος του πρώτου ημίχρονο και γνώρισε την ήττα με 2-1. Σίγουρα ένα αποτέλεσμα που δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση στην PSV, καθώς είδαν τον Άγιαξ να ξεφεύγει και άλλο στον πίνακα της βαθμολογίας. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Ντε Μπουρ, όμως έχει κάνει ήδη μερικές γκέλες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (3-2-1). Εκτός ο μέσος Γκουαρδάδο (5 συμ.). Τραυματίας από το ξεκίνημα της σεζόν ο αριστερός μπακ Βίλεμς.
Εντός: 2-0-0
Γκολ: 15-6
Τελευταία 5: 3-1-1
ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ: Προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας και δείχνει ολοένα και καλύτερη. Στην τελευταία της χρονικά αναμέτρηση, επικράτησε εντός έδρας της Χέρενφεν με 2-0, σκοράροντας δύο φορές με τον Κριστιάν Σάντος στο 18′ και 74′. Έτσι, διεύρυνε το αήττητο της σερί στις τρεις αγωνιστικές (2-1-0), διάστημα που διατήρησε και ανέπαφη την εστία της. Σήμερα πάντως, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει επικίνδυνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν εκτός έδρας. Μακροχρόνιες οι απουσίες της και δεν επηρεάζουν.
Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Καλά δείγματα από την Ναϊμέγκεν μέχρι στιγμής, όμως σήμερα ο αγώνας είναι εντελώς διαφορετικός. Άσος από το ημίχρονο με 1,75 στον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση