15.30 ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΤΣΒΟΛΕ
Προϊστορία: 9-0-3
Πέρυσι: ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΤΣΒΟΛΕ 2-0
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Απώλεια βαθμών για την Φέγενορντ στο Κερκράντε της Ρόντα, μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Παρότι προηγήθηκε με τον Κράμερ στο 20′, η χαρά της κράτησε μόλις για εφτά λεπτά, όταν ήρθε η ισοφάριση, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα από το Ρότερνταμ δείχνει περισσότερο αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της (3-0-0) και με αυτό το «όπλο» θα προσπαθήσει να επιστρέψει σήμερα στις νίκες απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Τσβόλε, την οποία κέρδισε με 3-0 για το κύπελλο την περασμένη Πέμπτη για το κύπελλο. Κομπλέ η αποστολή.
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 10-6
Τελευταία 5: 3-1-1
ΤΣΒΟΛΕ: Μια νύχτα που θέλει να ξεχάσει αυτή της Πέμπτης η Τσβόλε, που έχασε με το βαρύ 3-0 στο Ρότερνταμ από την σημερινή της αντίπαλο και αποχαιρέτισε πολύ νωρίς τον θεσμό του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα πάντως πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία και για την ακρίβεια είναι αήττητη στις πρώτες έξι αγωνιστικές (4-2-0). Τελευταία κέρδισε την Ντεν Χάαγκ με 2-0, όμως σήμερα καλείται μέσα σε λίγες ημέρες να αλλάξει πρόσωπο σε σχέση με το κύπελλο και να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο στο Ρότερνταμ. Εκτός ο στόπερ Σχένκεφελντ (2 συμ.) και μακροχρόνια ο μεσοεπιθετικός Σαϊμάκ.
Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 13-5
Τελευταία 5: 4-1-0
Προγνωστικά στοιχήματος: Διαφορετικό το ματς του πρωταθλήματος, αλλά και πάλι η Φέγενορντ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Πολύ χαμηλός ο άσος, προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,57 από την Goalbet.


17.45 ΤΒΕΝΤΕ – ΡΟΝΤΑ
Προϊστορία: 14-11-17
Πέρυσι: –
ΤΒΕΝΤΕ: Ούτε με την Καμπούρ μπόρεσε να χαμογελάσει η Τβέντε, μένοντας εκτός έδρας στο «λευκό» 0-0. Ήταν καλύτερη στο ματς, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ φωνάζει για ένα πέναλτι, που λανθασμένα δεν της δόθηκε. Έτσι, έμεινε χωρίς τρίποντο και την έκτη αγωνιστική (0-3-3), όντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πάντως δεν θα αργήσει να πετύχει το πρώτο της τρίποντο και ευελπιστεί αυτό να έρθει σήμερα απέναντι στη νεοφώτιστη Ρόντα. Τραυματίες οι στόπερ Κατσικάς (3 συμ.), Τάπια (5 συμ./1 γκολ), αλλά και ο αριστερός μπακ Σίλντερ (5 συμ.).
Εντός: 0-1-1
Γκολ: 5-11
Τελευταία 5: 0-2-3
ΡΟΝΤΑ: Καλές εντυπώσεις άφησε για ακόμη ένα παιχνίδι η νεοφώτιστη Ρόντα, η οποία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Φέγενορντ εντός έδρας με 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 20′, όμως απάντησε άμεσα και με τον Φάικ εφτά λεπτά αργότερα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε πετυχημένα τους επιθετικούς της Φέγενορντ μακριά από την εστία της. Μόλις μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την Ρόντα (3-2-1) και αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα για παραμονή. Τιμωρημένος ο φορ Μποάκι (1 συμ.).
Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 6-5
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Ώρα για την πρώτη νίκη της Τβέντε, που παρουσιάζεται ολοένα και βελτιωμένη. Ο άσος πληρώνει 1,75 στην Interwetten.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση