» » » » » » Ιταλία: Φουλ επιθετικά στο Μπέργκαμο


20.00 ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΕΜΠΟΛΙ
Προϊστορία: 1-1-4
Πέρυσι: –
ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Έναν ανέλπιστο βαθμό και μάλιστα ήταν ο πρώτος της στην μεγάλη κατηγορία, κατέκτησε η νεοφώτιστη Φροζινόνε, απέναντι στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους με 1-1 στο Τορίνο. Έμεινε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, όμως ο Μπλάνχαρντ στο 92′, έκανε την έκπληξη, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να δώσει… φτερά στους παίκτες της Φροζινόνε, καθώς δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά το πρωτάθλημα (0-1-5). Δύσκολα να προλάβουν ο μέσος και αρχηγός Γκούχερ (3 συμ.), αλλά και ο επιθετικός Λόνγκο (4 συμ.).
Εντός: 0-0-2
Γκολ: 2-8
Τελευταία 5: 0-1-4
ΕΜΠΟΛΙ: Όταν δεν παίρνεις βαθμούς εντός έδρας κόντρα σε ομάδες όπως η Αταλάντα, τότε τα πράγματα είναι… σκούρα στην συνέχεια. Το βράδυ της Πέμπτης, δεν κατάφερε να σκοράρει μια από τις λίγες φορές και έτσι γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Μπέργκαμο με 1-0. Δεν έδωσε έτσι συνέχεια στη νίκη επί της Ουντινέζε πριν μία εβδομάδα, όταν και είχε εκμεταλλευτεί τότε το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Με απολογισμό 1-1-3 μέχρι στιγμής, αναζητά βαθμούς και ειδικά σήμερα απέναντι στη νεοφώτιστη Φρονινόνε. Εκ νέου εκτός ο επιθετικός Μχετνλίτζε (2 συμ.).
Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 6-9
Τελευταία 5: 1-1-3
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Πιο ποιοτική η Έμπολι, όμως θα συναντήσει κλειστούς χώρους με αντίπαλο την Φροζινόνε. Ρισκάρουμε στην ισοπαλία και το 3,44 της Stoiximan.gr


22.00 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Προϊστορία: 10-3-14
Πέρυσι: ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1-2
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Διπλό ψυχολογίας για την Αταλάντα στην έδρα της Έμπολι με 1-0, με το τέρμα του αμυντικού Ράφαελ Τολόι στο 31′ να αποδεικνύεται «χρυσό», αλλά και νικηφόρο. Οι «νερατζούρι» από το Μπέργκαμο, άφησαν για τα καλά πίσω τους την ήττα της πρεμιέρας από την Ίντερ, αφού στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές απάντησαν με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Παρά την αποδυνάμωση τους το καλοκαίρι, συνεχίζουν να αγωνίζονται εξίσου επιθετικά και προς το παρών δικαιώνονται. Παραμένει εκτός ο εξτρέμ Εστιγαρίμπια (1 συμ.).
Εντός: 1-1-0
Γκολ: 6-4
Τελευταία 5: 2-2-1
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Πολύ τυχερή μεσοβδόμαδα, αφού με τρεις επιθέσεις κέρδισε την ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού Ρόμα με 2-1. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες της και στο τέλος πανηγύρισε μια σπουδαία επικράτηση. Γενικά έχει την τύχη με το μέρος της η ομάδα από την Γένοβα, έχοντας μέχρι στιγμής απολογισμό 3-1-1. Σίγουρα στην συνέχεια θα έρθουν και αντίθετα αποτελέσματα και ζητούμενο είναι να διατηρήσει την συγκέντρωση της. Για τοματς με την Αταλάντα θα λείψουν δεδομένα ο στόπερ Κόντα (2 συμ.) και ο δεξιός μπακ Ντε Σιλβέστρι.
Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 11-7
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δύο επιθετικές ομάδες, που έχουν ξεκινήσει θετικά τις υποχρεώσεις τους φέτος. Λογικό το over 2,5 σε απόδοση 2,02 στον Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση