» » » » » » Δημήτρης Ιτούδης: Δε νομίζω ότι υπάρχουν φαβορί.


Θετική θεωρεί πως θα είναι η πορεία της Ελλάδας στο φετινό Eurobasket 2015 ο Δημήτρης Ιτούδης.
Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε στη μεγάλη διοργάνωση που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες.
«Δε νομίζω ότι υπάρχουν φαβορί, αλλά ξεχωρίζουν κάποιες ομάδες από αυτά που έχουν δείξει στα φιλικά και γενικότερα η πορεία τους. Η Γαλλία που έχω παρακολουθήσει είναι πολύ καλή, η Ισπανία επίσης και η δική μας Εθνική δείχνει να είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και ελπίζουμε να είμαστε όλοι ψηλά στο φετινό Eurobasket 2015.
Μακάρι να είμαστε σε αυτές τις ομάδες. Και η Σερβία, η Γερμανία και η Ιταλία μπορεί να πετύχουν κάτι σημαντικό, όπως και η Ρωσία επίσης. Δε νομίζω ότι υπάρχει φαβορί, ειδικά οι ομάδες αυτές του υψηλού επιπέδου έχουν την ευκαιρία να είναι στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση για την ώρα των νοκ-άουτ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στην τελική επιλογή των διεθνών για το Eurobasket, διοργάνωση την οποία η Γαλλία προσφέρεται στο 2.90 στο πάμε στοίχημα για να κατακτήσει.
«Μπορούμε να κάνουμε μία θεωρητική συζήτηση, όμως ο Φώτης και οι συνεργάτες του ξέρουν ποιοι είναι οι δώδεκα που καλύπτουν τις ανάγκες της Εθνικής. Αν με ρωτάτε κάτι τέτοιο, θεωρώ ότι αυτοί είναι που πρέπει να παίξουν στην Εθνική», κατέληξε.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση