» » » » » » » Ιταλία: Ντέρμπι κορυφής στο Μιλάνο


13.30 ΤΖΕΝΟΑ – ΜΙΛΑΝ
Προϊστορία: 4-5-11
Πέρυσι: ΤΖΕΝΟΑ – ΜΙΛΑΝ 1-0
ΤΖΕΝΟΑ: Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στην Ρώμη και γνώρισε την ήττα από την Λάτσιο με 2-0. Δέχθηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννιά ποδοσφαιριστές. Σαφώς και η πρώτη κόκκινη που δέχθηκε στο 56′ έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Τρεις συνεχόμενες ήττες για την ομάδα από την Γένοβα, που με συνολικό απολογισμό 1-0-4, βρίσκεται δικαιολογημένα στα τελευταία στρώματα της βαθμολογίας. Ωστόσο, βγάζει δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα, που συνεχίζεται και σήμερα απέναντι στην Μίλαν. Τιμωρημένοι ο δεξιός μπακ Σισοκό (5 συμ.) και ο φορ Πάντεφ (5 συμ.).
Εντός: 1-0-1
Γκολ: 2-6
Τελευταία 5: 1-0-4
ΜΙΛΑΝ: Βρίσκει τα πατήματα της στο πρωτάθλημα και ήδη μετράει δύο σερί νίκες, που της έχουν δώσει έξτρα ώθηση για την συνέχεια. Μετά το υπέρ της 3-2 επί της Παλέρμο στο Μιλάνο, ακολούθησε το ίδιο σκορ στην έδρα της Ουντινέζε στο «Φρίουλι» και κέρδισε πολύτιμο έδαφος στην βαθμολογία και κυρίως καλή ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς. Εξίσου, σημαντικό, ότι ο ιδιόρρυθμος Μπαλοτέλι δείχνει αναγεννημένος και έχει ήδη βοηθήσει τους «ροσονέρι». Εκτός ο δεξιός μπακ Αμπάτε (2 συμ.), ο στόπερ Μεξές και οι επιθετικοί Μενέζ, Νιάνγκ.
Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 3-0-2
Προβλέψεις στοίχημα: Δύσκολη έξοδος για την Μίλαν, αφού και η Τζένοα «καίγεται» για βαθμούς. Κρατάμε το goal/goal σε απόδοση 1,80 στην Vistabet.


16.00 ΒΕΡΟΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ
Προϊστορία: 4-3-6
Πέρυσι: ΒΕΡΟΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ 1-1
ΒΕΡΟΝΑ: Πλήρωσε τις πολλές απουσίες στο ούτως ή άλλως δύσκολο ματς στο Μιλάνο και έχασε με 1-0 από την πρωτοπόρο Ίντερ με 1-0. Δέχθηκε το γκολ στο 56΄ της αναμέτρησης και δεν είχε την λύση στην συνέχεια με κάποια απάντηση για την ισοφάριση. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της Βερόνα στο πρωτάθλημα, όμως παραμένει ακόμη χωρίς τρίποντο, μετά το πέρας των πρώτων πέντε αγωνιστικών (0-3-2). Κρίσιμη, όμως συνάμα δύσκολη η σημερινή αναμέτρηση με την Λάτσιο. Τραυματίες ο στόπερ Μάρκες (4 συμ.) και ο φορ Τόνι (4 συμ./1 γκολ).
Εντός: 0-2-0
Γκολ: 4-7
Τελευταία 5: 0-3-2
ΛΑΤΣΙΟ: Μόνο στο γήπεδο της δείχνει αποτελεσματική η Λάτσιο, όπου μετράει 3/3 ήττες. Τελευταία της επιτυχία, το 2-0 επί της Τζένοα, με την αντίπαλο να παίζει αρχικά με 10 ποδοσφαιριστές και στο τέλος με εννιά. Εκτός Ρώμης όμως μετράει δύο πολύ βαριές ήττες, χάνοντας αρχικά με 4-0 από την Κιέβο και 5-0 από την Νάπολι. Ζητούμενο να πάρει κάτι θετικό στο σημερινό ματς με την Βερόνα και να «χτίσει» ένα καλό νικηφόρο σερί. Παραμένουν εκτός ο στόπερ Ντε Φράι (2 συμ.), ο μέσος Μπίλια (1 συμ./1 γκολ) και ο φορ Κλόζε.
Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 6-10
Τελευταία 5: 3-0-2
Προβλέψεις στοίχημα: Αγνώριστη προς το χειρότερο η Λάτσιο μακριά από την έδρα της, ενώ η Βερόνα παραμένει χωρίς νίκη ακόμη. Πιθανή η ισοπαλία, σε τιμή 3,57 από την Stoiximan.


16.00 ΤΟΡΙΝΟ – ΠΑΛΕΡΜΟ
Προϊστορία: 3-6-3
Πέρυσι: ΤΟΡΙΝΟ – ΠΑΛΕΡΜΟ 2-2
ΤΟΡΙΝΟ: Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και το αήττητο σερί της Τορίνο έλαβε τέλος στην έδρα της επίσης εκπληκτικής Κιέβο με 1-0. Δεν ήθελε πολύ να αποσπάσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως δέχθηκε στο 75΄ το γκολ της ήττας. Αυτή ήταν η πρώτη, με το πέρας των πρώτων αγωνιστικών (3-1-1), όμως όπως και να έχει, οι «γκρανάτα» έχουν κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και δείχνουν ότι μπορούν να μείνουν ψηλά και στο επόμενο διάστημα του πρωταθλήματος. Τραυματίες ο στόπερ Μαξίμοβιτς (2 συμ.), ο αριστερός μπακ Αβελάρ (3 συμ.) και ο μέσος Φάρνερουντ.
Εντός: 2-0-0
Γκολ: 9-5
Τελευταία 5: 3-1-1
ΠΑΛΕΡΜΟ: Από ήττα προέρχεται και η Παλέρμο, χάνοντας μάλιστα εντός έδρας από την Σασσουόλο με 1-0. Ήταν από τις λίγες φορές, που δεν βρήκε δίχτυα και αντί αυτού παραβιάστηκε η δική της εστία στο 35′, μην έχοντας απάντηση στην συνέχεια. Εκεί που δεν έχαναν στο ξεκίνημα οι Σικελοί, πλέον μετρούν δύο συνεχόμενες ήττες και ζητούμενο είναι να μη τους πάρει από κάτω στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται, όπως και το σημερινό. Τιμωρημένος ο μέσος Ριγκόνι (4 συμ./1 γκολ) και τραυματίας ο φορ Τζόρτζεβιτς (2 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 2-1-2
Προβλέψεις στοίχημα: Ενδιαφέρον ματς, με δύο ομάδα που σκοράρουν, ασχέτως τι έκαναν μεσοβδόμαδα. Κρατάμε το goal/goal σε απόδοση 1,95 στην Sportingbet.


21.45 ΙΝΤΕΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Προϊστορία: 22-9-9
Πέρυσι: ΙΝΤΕΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 0-1
ΙΝΤΕΡ: «Τρένο» θυμίζει η Ίντερ και είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο των νικών και των βαθμών, έχοντας 5/5 στο πρωτάθλημα. Τελευταία της επιτυχία το 1-0 επί της Βερόνα εντός έδρας, σκοράροντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον Φελίπε Μέλο στο 56′. Μπορεί να μην εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους οι «νερατζούρι», όμως είναι πέρα ως πέρα αποτελεσματικοί. Σήμερα έχουν δεύτερο σερί εντός έδρας ματς και συγκεκριμένα το ντέρμπι με την Φιορεντίνα. Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Μουρίγιο (4 συμ.).
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 6-1
Τελευταία 5: 5-0-0
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Δεν πάει πίσω και η Φιορεντίνα και λίγοι την περίμεναν. Με τον Πάουλο Σόουζα στον πάγκο της έχει ξεκινήσει άκρως θετικά, έχοντας μόλις μία απώλεια (4-0-1). Τελευταία της επιτυχία, η εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Μπολόνια, χάρη σε δύο τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο από Μπλαστσικόφσκι και Κάλινιτς. Τρίτο σερί τρίποντο για τους «βιόλα» και με την μέχρι τώρα τους πορεία, σκαρφάλωσαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Μένει να δούμε τις δυνατότητες τους στο σημερινό ντέρμπι με την Ίντερ. Χωρίς κάποια σημαντική απουσία.
Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 7-3
Τελευταία 5: 4-0-1
Προβλέψεις στοίχημα: Άκρως αποτελεσματικές οι δύο ομάδες και σοβαρές στην άμυνα. Πιθανό το under 2,5 στο 1,90 από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση