» » » » » » Ισπανία: Με την πλάτη στον τοίχο οι «νυχτερίδες»


21.30 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ
Προϊστορία: 7-1-0
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ 4-0
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Αγνώριστη προς το χειρότερο η Βαλένθια, που φέτος δεν έχει μπει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα. Μετά το ισόπαλο 0-0 με αντίπαλο τη νεοφώτιστη την Μπέτις εντός έδρας, ήρθε μεσοβδόμαδα και η ήττα στην Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ με 1-0, για να την αφήσει ακόμη πιο πίσω. Μία νίκη όλο κι όλο για τις «νυχτερίδες» στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (1-3-1), όμως το πιο σημαντικό είναι πως δεν αποδίδουν όπως θα έπρεπε για την ποιότητα και το ταλέντο τους. Σαφώς και άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο ματς με την Γρανάδα δεν υπάρχει. Τραυματίες ο τερματοφύλακας Ράιαν (2 συμ.), ο αμυντικός Γκαγιά (3 συμ.) και ο μέσος Αντρέ Γκόμες (2 συμ.).
Εντός: 0-2-0
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 1-3-1
ΓΡΑΝΑΔΑ: Έμεινε στην προσπάθεια του «Μπερναμπέου», όπου λίγο έλειψε να πάρει αποτέλεσμα από την Ρεάλ Μαδρίτης, αφού μεσοβδόμαδα σαν να μην εμφανίστηκε καν στο γήπεδο της, χάνοντας με το βαρύ 3-0 από την Σοσιεδάδ. Από νωρίς πίσω στο σκορ, την πήρε από κάτω και στην συνέχεια δεν βρήκε τις ψυχικές δυνάμεις για να αντιδράσει. Μια νίκη το κέρδος στις πρώτες πέντε αγωνιστικές για την ομάδα της Ανδαλουσίας, όμως τα υπόλοιπα της αποτελέσματα είναι μόνο ήττες (1-0-4). Εκτός ο αμυντικός Μάινθ (1 συμ.) και ο μέσος Ρουμπέν Πέρες (3 συμ.).
Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 4-11
Τελευταία 5: 1-0-4
Προβλέψεις στοιχήματος: Ευκαιρία νίκης έχει σήμερα η Βαλένθια και λογικά θα τα καταφέρει. Χαμηλός ο άσος και προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,83 στην Sportingbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση