16.30 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Προϊστορία: 27-28-18
Πέρυσι: ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2-1
ΒΕΡΝΤΕΡ: Χάλασε την καλή της εικόνα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όπου μετράει ισάριθμες ήττες. Μάλιστα, αυτές ήρθαν από τις νεοφώτιστες ομάδες της Μπουντεσλίγκα, χάνοντας αρχικά με 1-0 από την Ίνγκολσταντ εντός έδρας, ενώ μεσοβδόμαδα με 2-1 στο γήπεδο της Ντάρμσταντ. Είχαν προηγηθεί καλές εμφανίσεις για τον σύλλογο της Βρέμης και μαζί δημιουργήθηκαν προσδοκίες για κάτι καλό φέτος. Ζητούμενο αποτελεί να θυμηθεί τον θετικό της εαυτό στο σημερινό δύσκολο ματς με την Λεβερκούζεν. Τιμωρημένοι οι μέσοι Μπάρτελς (6 συμ.), Μπαργκφρέντε (4 συμ.).
Εντός: 1-0-2
Γκολ: 7-9
Τελευταία 5: 2-1-2
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Επιτέλους νίκη για την Λεβερκούζεν και αυτή δύσκολη επί της Μάιντζ εντός έδρας με 1-0. Το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε τέρμα, σημείωσε ο Τσιτσαρίτο στο 69′ και δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, με την φανέλα της Γερμανικής ομάδας. Έβαλε έτσι ένα τέλος σε ένα σερί με τρεις μαζεμένες ήττες, που έριξαν πολύ χαμηλά τις «ασπιρίνες». Μόλις ένα τρίποντο εκτός έδρας (1-0-2), οπότε το έργο της στην Βρέμη σήμερα μόνο εύκολο δεν είναι. Μακροχρόνιες οι απουσίες του αμυντικού Τζεντβάι και του μέσου Αρανγκουίζ.
Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 4-8
Τελευταία 5: 2-0-3
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Ενδιαφέρον ματς και κυρίως αρκετά αμφίρροπο. Δεν μπλέκουμε με νικητή και πάμε με το over 2,5, που πληρώνει 1,80 στην Goalbet.


16.30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΝΟΒΕΡΟ
Προϊστορία: 15-7-10
Πέρυσι: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΝΟΒΕΡΟ 2-2
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Έκανε το λάθος να προηγηθεί στο Μόναχο, όμως λογάριασε χωρίς τον Λεβαντόφσκι, που νίκησε τον Μπενάλιο πέντε φορές σε διάστημα εννιά λεπτών και ακολούθησε η βαριά ήττα από την Μπάγερν με 5-1. Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν οι «λύκοι», καθώς μέχρι εκείνο το σημείο έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι. Πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα (3-2-1), που θέλουν να ξεπεράσουν άμεσα και να επιστρέψουν στα τρίποντα. Εκτός ο μπακ-χαφ Βιεϊρίνια (3 συμ.), αλλά και ο μέσος Λουίς Γκουστάβο (1 συμ.).
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 9-7
Τελευταία 5: 2-2-1
ΑΝΟΒΕΡΟ: Πιο δύσκολα δεν γίνεται για το Ανόβερο, το οποίο έγινε η πρώτη ομάδα, που χάνει φέτος από την Στουτγάρδη. Η ήττα αυτή ήρθε εντός έδρας με 3-1, ανοίγοντας μάλιστα στο σκορ στο 14′ με τον Καραμάν. Επίσης, διατηρήθηκε στον βαθμολογικό πάτο της Μπουντεσλίγκα, όπου έχει πανηγυρίσει όλο κι όλο μία ισοπαλία (0-1-5). Αυτό το αρνητικό σερί ενδεχομένως να διευρυνθεί και σήμερα, αφού έχει το εκτός έδρας ματς με την ανώτερη Βόλφσμπουργκ. Τραυματίες ο αμυντικός Σάκαϊ (5 συμ.), ο μέσος Πριμπ (5 συμ.) και ο φορ Μπένσοπ (4 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 5-15
Τελευταία 5: 0-0-5
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Δύσκολα να σπάσει ο άσος, αφού ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει διαφορά. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,70 στην Interwetten.


16.30 ΜΑΪΝΤΖ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Προϊστορία: 3-2-14
Πέρυσι: ΜΑΪΝΤΖ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1-2
ΜΑΪΝΤΖ: Δεν πήρε κάτι στο Λεβερκούζεν, χάνοντας από την τοπική ομάδα με 1-0, δεχόμενη το γκολ στο 69′ του αγώνα. Ήταν από τις λίγες φορές που δεν βρήκε δίχτυα, όμως ομολογουμένως είχε μπροστά της ένα πολύ δύσκολο ματς. Ακόμη πιο δύσκολο αυτό που έρχεται με την πρωτοπόρο Μπάγερν, όπου θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί και πάλι ανταγωνιστική. Ο απολογισμός της μέχρι στιγμής έχει να κάνει μόνο με νίκες και με ήττες (3-0-3) και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πουλήσει ακριβά το… τομάρι της. Παραμένει νοκ άουτ ο μέσος Φράι (3 συμ.).
Εντός: 2-0-1
Γκολ: 9-6
Τελευταία 5: 3-0-2
ΜΠΑΓΕΡΝ: Η Ευρώπη παραμιλά ακόμη για το κατόρθωμα του σούπερ Λεβαντόφσκι, με τον Πολωνό στράικερ να χρίζεται πέντε φορές σκόρερ μέσα σε εννιά λεπτά και να οδηγεί την ομάδα του σε μια εμφατική εντός έδρας νίκη επί της Βόλφσμπουργκ με 5-1. Μέσα από αυτές τις νίκες, οι Βαυαροί βρίσκουν και πάλι την φόρμα τους και δείχνουν συνεχώς το πόσο μπροστά είναι από τις υπόλοιπες ομάδες της Γερμανίας. Πάντα εκτός οι εξτρέμ Ριμπερί, Ρόμπεν (3 συμ./1 γκολ) και οι στόπερ Μπαντστούμπερ, Μπενατιά (2 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 20-3
Τελευταία 5: 5-0-0
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπάγερν, αλλά και την Μάιντζ δεν την κοντράρεις εύκολα. Επιλογή το goal/goal στο 2,00 από την Vistabet.


19.30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΑΛΚΕ
Προϊστορία: 35-23-35
Πέρυσι: ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΑΛΚΕ 2-0
ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Μπορεί να μην παίζει μπαλάρα, όμως φέτος δείχνει αποτελεσματική και ήδη έχει κατακτήσει αρκετούς βαθμούς. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ίνγκολσταντ με 1-0, χάρη σε τέρμα του Γκρέγκοριτς στο 87′ και δεν άφησε κανένα χρονικό περιθώριο στην αντίπαλο να αντιδράσει. Αυτό ήταν το τρίτο τρίποντο σε διάστημα έξι αγωνιστικών για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού (3-1-2) και θα υποδεχθεί με καλή ψυχολογία την Σάλκε σε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Τραυματίας ο μέσος Έκνταλ (4 συμ.).
Εντός: 1-1-0
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 3-1-1
ΣΑΛΚΕ: Πήρε φόρα για τα καλά η Σάλκε και άφησε πίσω της το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Τρεις σερί νίκες, με πιο πρόσφατη, το εντός έδρας 2-0 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, όπου σκόραρε τα δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης με Μάτιπ και Σανέ. Αυτό το θετικό σερί, έφερε την παρέα του Χούντελααρ στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και χωρίς όνειρα και πολλά λόγια θα παλέψει μέχρι τέλους και ότι βγει. Εκ νέου εκτός ο στόπερ Νάστασιτς (1 συμ.).
Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 9-5
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Από τα πιο απρόβλεπτα ματς της αγωνιστικής. Δύσκολα δέχονται γκολ τελευταία οι δύο ομάδες και θα πάμε με το under 2,5 και το 2,10 της Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση