15.00 ΜΑΡΣΕΪΓ – ΑΝΖΕ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΜΑΡΣΕΪΓ: Σε ένα παιχνίδι που έγιναν πολλά στην έδρα της Τουλούζ, ισοφάρισε στο 90′ σε 1-1, σημείο που έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές και η αντίπαλος με εννιά. Είχε μείνει πίσω στο σκορ στο 67′. αλλά έστω και στο φινάλε κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Πολύ πιο ανταγωνιστική μπροστά στο κοινό της η Μαρσέιγ, όμως ήδη έχει χάσει πολλούς βαθμούς μέχρι στιγμής και δεν έχει άλλα περιθώρια απέναντι στην Ανζέ. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μεντί (7 συμ./1 γκολ).
Εντός: 2-1-1
Γκολ: 12-7
Τελευταία 5: 2-2-1
ΑΝΖΕ: Είναι μακράν σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τις υπόλοιπες νεοφώτιστες ομάδες και μάλιστα με διαφορά. Μπορεί να μην κέρδισε εντός έδρας την Ρεμς μεσοβδόμαδα, αλλά τουλάχιστον κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Εξάλλου, έχει υποστεί μόλις μια φορά φέτος την ήττα (3-3-1) και το ξεκίνημα της είναι άκρως ελπιδοφόρο και ανέλπιστο. Βέβαια, οι δυνάμεις της δοκιμάζονται σήμερα απέναντι στην Μαρσέιγ, που «καίγεται» για το τρίποντο. Εκτός ο επιθετικός Σουνού (4 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 7-4
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά στοίχημα: Πολύ χαμηλός ο άσος για μια Μαρσέιγ, που ανοίγει συνήθως τα παιχνίδια της. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 2,00 στην Mybet.


18.00 ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΜΟΝΑΚΟ
Προϊστορία: 6-5-14
Πέρυσι: ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΜΟΝΑΚΟ 1-0
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Ήττα εντός προγράμματος μεσοβδόμαδα, αφού είχε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Παρί Σεν Ζερμέν, που μετρούσε δύο σερί γκέλες και έτσι δεν απέφυγε την ήττα με 3-0. Σίγουρα θα έπρεπε να φανεί λίγο πιο ανταγωνιστική στο ματς, όντας πίσω στο σκορ από νωρίς στην αναμέτρηση. Η ομάδα της Βρετάνης άφησε όμως πίσω της αυτό το παιχνίδι, αφού την περιμένει ένα εξίσου δύσκολο, αυτή την φορά μπροστά στο κοινό της με την Μονακό. Τραυματίες οι αμυντικοί Λεβέκ (3 συμ.), Μπάκα (1 συμ.).
Εντός: 2-0-1
Γκολ: 5-9
Τελευταία 5: 3-0-2
ΜΟΝΑΚΟ: Επική ανατροπή για την Μονακό στην έδρα της Μονπελιέ με 3-2 και μεγάλη ώθηση για την συνέχεια, που χρειαζόταν σε μεγάλο βαθμό. Με 2-0 πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο και απάντησε με τρία γκολ από Κοεντράο (56′), Λεμάρ (64′) και Φαμπίνιο (95′). Αυτή ήταν μόλις η τρίτη νίκη για την ομάδα του Ζαρντίμ σε σύνολο εφτά αγωνιστικών (3-2-2) και σίγουρα χρειάζεται ανάλογη συνέχεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.
Εκτός: 3-1-0
Γκολ: 9-10
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοίχημα: Δύσκολο ματς, αφού η Γκινγκάμπ είναι πάντα μια υπολογίσιμη ομάδα. Πιο προσεχτική σήμερα η Μονακό και το under 2,5 στο 1,53 από την Sportingbet έχει τον πρώτο λόγο.


22.00 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΝΙΣ
Προϊστορία: 11-9-14
Πέρυσι: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΝΙΣ 5-0
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Η εκπληκτική της πορεία συνεχίζεται και προς το παρών κάνει πρωταθλητισμό στις εφτά πρώτες αγωνιστικές. Σοβαρή και μεσοβδόμαδα στην έδρα της νεοφώτιστης Τρουά, βρήκε το τέρμα που ήθελε και μάλιστα με αυτογκόλ στο 13′ για να κερδίσει το ματς με 1-0. Πέντε σερί τρίποντα για τους «στεφανουά», παρότι δεν είχαν κερδίσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές και βαθμολογικά βρίσκονται στην δεύτερη θέση και στο -1 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Τραυματίας ο αμυντικός Κατρέν (4 συμ.).
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 5-1-1
Τελευταία 5: 5-0-0
ΝΙΣ: Πήρε φόρα η Νίς και μεσοβδόμαδα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της επί της Μπορντό με 6-1. Βέβαια εκμεταλλεύτηκε ότι η αντίπαλος της έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 50′ και ενώ το σκορ ήταν στο 2-1, οπότε βρήκε στην συνέχεια τους χώρους να «καθαρίσει» για τα καλά την υπόθεση νίκης. Δύο σερί τρίποντα για τη Νις, που της ανεβάζουν το ηθικό για την δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με την δεύτερη της βαθμολογίας Σεντ Ετιέν. Εκτός ο στόπερ Λε Μερσάντ (2 συμ./1 γκολ) και ο επιθετικός Πιέ (8 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 16-10
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοίχημα: Πολύ πιο σοβαρή η Σεντ Ετιέν, που έχει την έδρα ως «όπλο» της. Προβάδισμα στον άσο και το 1,76 από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση