» » » » » » » Γερμανία: Επιστρέφει στα τρίποντα η Ντόρτμουντ


16.30 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΧΕΡΤΑ
Προϊστορία: 17-12-25
Πέρυσι: ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΧΕΡΤΑ 4-4
ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Έπεσε πάνω στην φορμαρισμένη Σάλκε και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από την εκτός έδρας αναμέτρηση της εμβόλιμης αγωνιστικής, χάνοντας με 2-0. Ωστόσο, δεν ήταν μακριά από ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού μέχρι το 76′ το ματς ήταν στο 0-0, σημείο, που δέχθηκε το πρώτο γκολ. Το παράδοξο για την ομάδα της Φρανκφούρτης είναι πως δεν σκόραρε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όμως είναι κάτι που θα επιχειρήσει σήμερα κόντρα στην Χέρτα. Τραυματίας ο δεξιός μπακ Τσάντλερ (2 συμ.).
Εντός: 1-1-0
Γκολ: 12-8
Τελευταία 5: 2-2-1
ΧΕΡΤΑ: Συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις και μεσοβδόμαδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Κολωνίας εντός έδρας με 2-0. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο φορ Ιμπίσεβιτς, που θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και σκόραρε τα δύο τέρματα στο 43′ και 94′. Μπορεί εκτός έδρας να προβληματίζει μέχρι στιγμής η ομάδα της πρωτεύουσας, όμως μπροστά στο κοινό της έχει σχεδόν το απόλυτο (2-1-0). Εκτός έδρας αποστολή σήμερα για την Χέρτα, που αντιμετωπίζει την πάντα επικίνδυνη Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Τραυματίες οι στόπερ Λάνγκαμπ (5 συμ.), Μπρουκς (2 συμ.), ο δεξιός μπακ Πέκαρικ (3 συμ.) και ο μέσος Μπίρενς (2 συμ.).
Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 7-7
Τελευταία 5: 2-1-2
Προβλέψεις στοιχήματος: Δύσκολο ματς, αφού οι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους. Λόγω έδρας θα πάμε με τον άσο, που πληρώνει 2,00 στην Interwetten.


18.30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Πρώτη απώλεια βαθμών για την Ντόρτμουντ, που «κόλλησε» στο 1-1 με αντίπαλο την Χόφενχαϊμ εκτός έδρας. Μπορεί να έφερε το ματς στα ίσα ο Ομπαμεγιάνγκ στο 55′ και απέμενε πολύς χρόνος, εντούτοις οι προσπάθειες της για ένα δεύτερο τέρμα έπεσαν στο κενό. Είχε προηγηθεί ένα 5/5 για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, που είναι πίσω μονάχα από την πρωταθλήτρια Μπάγερν. Σίγουρα απέναντι στη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει άμεσα στα τρίποντα. Δύσκολα να προλάβει ο στόπερ Σούμποτιτς (1 συμ.). Εδώ και καιρό οι υπόλοιπες απουσίες της.
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 19-4
Τελευταία 5: 4-1-0
ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Μόνο νεοφώτιστη δεν δείχνει στο ξεκίνημα η Ντάρμσταντ και παρότι έχει πολύ χαμηλό μπάτζετ σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, είναι πέρα ως πέρα ανταγωνιστική και έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα μάλιστα, επικράτησε με 2-1 της αξιόλογης Βέρντερ Βρέμης εντός έδρας, σημειώνοντας το δεύτερο της τρίποντο στην τελευταία τριάδα αγώνων. Μόνο, που ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει σήμερα απέναντι στην δεύτερη και αήττητη Ντόρτμουντ. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.
Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 2-2-1
Προβλέψεις στοιχήματος: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί την δεύτερη Ντόρτμουντ, αν και η Ντάρμσταντ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Ο άσος πληρώνει χαμηλά και θα πάμε στο over 2,5 με 1,67 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση