13.00 ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΜΠΕΤΙΣ
Προϊστορία: 4-1-11
Πέρυσι: ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ – ΜΠΕΤΙΣ 1-2
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Όλα πήγαν στραβά στο ματς μεσοβδόμαδα με την Βαγιεκάνο, αφού έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 38′, φάση που σκόραραν οι αντίπαλοι με πέναλτι και στο τέλος βγήκε ηττημένη από το ματς με 2-0. Έχασε την ευκαιρία να πάρει κάτι καλό από το ματς, αλλά επικεντρώθηκε άμεσα στο σημερινό, αφού αντιμετωπίζει την επίσης νεοφώτιστη Μπέτις και θέλει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα. Επίσης, παραμένει με μία νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (1-2-2). Εκτός ο γκολκίπερ Κουέγιαρ (3 συμ.), ο αμυντικός Ερνάντεθ (5 συμ.) και ο μέσος Σανάμπρις (5 συμ./2 γκολ).
Εντός: 0-1-1
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 1-2-2
ΜΠΕΤΙΣ: Μια ήττα που ήθελε να αποφύγει το βράδυ της Πέμπτης η Μπέτις, αφού πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων τον πόντο με την Βαλένθια, χάνοντας εντός έδρας από την Λα Κορούνια με 2-1. Ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με τον Πέτρος στο 59′, όμως δεν απέφυγε ένα δεύτερο τέρμα στο 73′. Έτσι, παραμένει με μόλις ένα τρίποντο μέχρι στιγμής (1-2-2), έχοντας τον ίδιο απολογισμό με την σημερινή της αντίπαλο. Αμφίβολοι ο μπακ Μολινέρο (3 συμ.) και ο μέσος Εντιαγέ (4 συμ.).
Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 3-8
Τελευταία 5: 1-2-2
Πρόταση πάμε στοίχημα: Δύο νεοφώτιστες ομάδες, που δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν. Γιατί όχι να μην μείνουν στην ισοπαλία, που πληρώνει 3,30 στην 2winbet.gr


17.00 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Προϊστορία: 16-11-15
Πέρυσι: ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 0-0
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Της ταιριάζουν πολύ τα εκτός έδρας παιχνίδια και το απέδειξε επίσης την περασμένη Πέμπτη, όταν και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπέτις με 2-1. Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ με τον Καρτάμπια στο 54′, ενώ απάντησε στην ισοφάριση με ένα δεύτερο γκολ από τον Φάιρ στο 73′. Πολύ καλό το ξεκίνημα φέτος της Λα Κορούνια (2-2-1) και από ότι φαίνεται θα έχει μια πολύ πιο ήρεμη σεζόν σε σχέση με πέρσι. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.
Εντός: 0-1-1
Γκολ: 8-6
Τελευταία 5: 2-2-1
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Καθόλου άσχημα και για την Εσπανιόλ, που βρήκε ρυθμό και αυτοπεποίθηση, ειδικά με την εντός έδρας νίκη επί της Βαλένθια με 1-0. Σκόραρε νωρίς με τον Βίκτορ Άλβαρες στο 17′, όμως το τέρμα αυτό έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση. Δύο σερί τρίποντα για την ομάδα της Βαρκελώνης, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχε κερδίσει και την Σοσιεδάδ εκτός έδρας με 3-2. Δεν έχει ακόμη ισοπαλία (3-0-2) και βαθμολογικά είναι σε καλό επίπεδο για ξεκίνημα. Αμφίβολος ο εξτρέμ Πέρεθ (3 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 6-11
Τελευταία 5: 3-0-2
Πρόταση πάμε στοίχημα: Δύο ποιοτικές ομάδες, που σκοράρουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Λογικό το over 2,5 σε απόδοση 2,20 στον Stoiximan.


21.30 ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Προϊστορία: 11-16-11
Πέρυσι: ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-1
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Φώναξε παρών επιτέλους η Σοσιεδάδ και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Γρανάδα, με το πειστικό 3-0. Ο φορμαρισμένος Αγκιρέτσε την πήρε από το χέρι, καθώς σημείωσε χατ τρικ και την οδήγησε σε μια άνετη επικράτηση. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο φέτος για τους Βάσκους, που ξεκίνησαν πολύ απογοητευτικά την σεζόν. Αρκετή γκρίνια προς το πρόσωπο του προπονητή Μόγες, όμως με μια νίκη επί της Μπιλμπάο στο ντέρμπι όλα θα είναι καλύτερα. Επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια ο τερματοφύλακας Ρούλι (4 συμ.).
Εντός: 0-1-1
Γκολ: 5-4
Τελευταία 5: 1-2-2
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Η απογοήτευση της σεζόν είναι η Μπιλμπάο, που και φέτος ξεκίνησε πολύ άσχημα, όπως και πέρσι. Τέσσερις ήττες στην πρώτη πεντάδα αγώνων (1-0-4), χάνοντας τελευταία από την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1. Είχε πάντως εξ’ ορισμού δύσκολο εμπόδιο, όπως δύσκολο είναι και το σημερινό ντέρμπι με την Σοσιεδάδ. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει μονάχα την Χετάφε πριν λίγες εβδομάδες και θέλει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα. Παραμένει εκτός ο μπακ Μποβέδα (2 συμ.).
Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 5-9
Τελευταία 5: 1-0-4
Πρόταση πάμε στοίχημα: Ντέρμπι Βάσκων εδώ και όλα είναι πιθανά. Οι ομάδες έχουν ποιότητα και μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα γκολ. Κρατάμε το goal/goal στο 1,90 από την Betshop.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση