» » » » » » » Champions League: Ανεβασμένες οι ομάδες του Μάντσεστερ


21.45 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Πιο εύκολα δεν μπορούσε να περάσει από την έδρα της Καμπούρ και το νικηφόρο 6-0 τα λέει όλα. Βέβαια, όλα άλλαξαν όταν η αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 9′ και στην συνέχεια όλα πήραν τον δρόμο τους. Η Αϊντχόφεν επιστρέφει και πάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κατακτώντας πέρσι το πρωτάθλημα, όμως η πρεμιέρα της στους ομίλους του Champions League είναι αρκετά δύσκολη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παραμένει εδώ και καιρό εκτός ο εξτρέμ Τζοζεφσούν, ενώ ανέτοιμος είναι ακόμη ο αριστερός μπακ Βίλεμς.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Λίβερπουλ, κερδίζοντας στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-1. Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ενώ λογαριασμό άνοιξε, με υπέροχη προσωπική ενέργεια ο νεοφερμένος φορ Μαρτιάλ. Με καλή ψυχολογία πλέον η ομάδα του Φαν Χάαλ, που χρειαζόταν μια τέτοια εμφάνιση, για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και το Champions League, που χρειάστηκε να αποκλείσει την Κλαμπ Μπριζ για να βρεθεί στους ομίλους. Τραυματίας ο στόπερ Τζόουνς, ενώ δεν προλαβαίνει και ο πολύτιμος φορ Ρούνεϊ.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
Προγνωστικά στοίχημα: Ομάδες που σκοράρουν εύκολα, όμως πίσω δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πάμε με το over 2,5 και το 1,95 από την Mybet.

21.45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: Αψεγάδιαστη στο πρωτάθλημα έως τώρα η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετρά πέντε στις πέντε νίκες και διαφορά τερμάτων 11-0. Τελευταία της επιτυχία, το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με 1-0 και μάλιστα χάρη σε τέρμα του Ιχεανάτσο στο 90′. Σοβαροί φέτος οι «πολίτες», που θα ήθελαν ωστόσο το παραπάνω βήμα και στην Ευρώπη, όπου δεν έχει καταφέρει και πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια. Εντός έδρας πρεμιέρα, με την Γιουβέντους, όπου δεν είναι διαθέσιμος ο δεξιός μπακ Ζαμπαλέτα.
Εντός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μόνο Γιουβέντους δεν θυμίζει στα πρώτα της παιχνίδια στην Ιταλία η ομάδα του Αλέγκρι, που μόλις το βράδυ του Σαββάτου κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό, με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Κίεβο. Είχαν προηγηθεί οι δύο ήττες από Ουντινέζε και Ρόμα και μέσα σε αυτό το κλίμα, έρχεται και η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Σίγουρα η «γηραιά κυρία» θα χρειαστεί χρόνο για να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Εκτός παραμένει από το ξεκίνημα της σεζόν ο μέσος Κεντίρα. Ασήμαντες οι υπόλοιπες απουσίες.
Εκτός: –
Γκολ: –
Τελευταία 5: –

Προγνωστκά στοίχημα: Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και η Μάντσεστερ Σίτι έχει όλες τις ειδήσεις μαζί της. Στο 1,80 ο άσος από την Sportingbet.gr

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση