21.45 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ήταν να μην πάρει μπρος η Γκλάντμπαχ, αφού μετά το νικηφόρο 4-2 επί της Άουγκσμπουργκ πριν μία εβδομάδα, ήρθε και το διπλό στην Στουτγάρδη με 3-1 το Σάββατο και όλα να μπουν πλέον σε μια σειρά, μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σούμπερτ. Καλύτερο πλέον το κλίμα στην Μπορούσια, που ωστόσο έχασε στην πρεμιέρα του Champions League από την Σεβίλλη και αν θέλει διάκριση θα πρέπει να πάρει κάτι καλό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι σήμερα. Δεν έχουν αναφερθεί νεότερα προβλήματα, ενώ διαθέσιμος είναι και ο αμυντικός Αλβάρο Ντομίνγκεζ.
Εντός: –
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 0-0-1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έκανε το λάθος να προηγηθεί στο Λονδίνο της Τότεναμ με τον Ντε Μπρούιν, όμως κανείς δεν περίμενε τι θα ακολουθήσει, ώστε να έρθει στο τέλος η βαριά ήττα με 4-1. Ανέλπιστο αποτέλεσμα για τους «πολίτες» την φετινή αγωνιστική σεζόν, καθώς έδειχναν σοβαροί μέχρι αυτό το σημείο. Με την πλάτη στον τοίχο και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η ομάδα του Πελεγκρίνι, αφού έχασε την πρώτη αγωνιστική από την Γιουβέντους εντός έδρας με 2-1. Επιστρέφουν ο βασικός γκολκίπερ Χαρτ και ο στόπερ Κομπανί. Όχι όμως και ο μέσος Γιάγια Τουρέ (1 συμ.).
Εκτός: –
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 0-0-1
Προβλέψεις στοιχήματος: Δύσκολη έξοδος για την Μάντσεστερ Σίτι στην Γερμανία, αλλά έχει την ποιότητα, ώστε να κερδίσει οριακά. Το διπλό πληρώνει 1,91 στην Goalbet.

21.45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Στα καλύτερα της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ειδικά στο πρωτάθλημα, όπου έπιασε κορυφή. Το Σάββατο δεν θα μπορούσε να έχει πρόβλημα απέναντι στην ουραγό Σαντερλαντ, την οποία και κέρδισε στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-0. Λίρα… εκατό αποδεικνύεται ο Γάλλος φορ Μαρτιάλ, όμως στο Champions League έχασε ανέλπιστα στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν με 2-1 και έτσι σήμερα θέλει μονάχα τη νίκη απέναντι στην Βόλφσμπουργκ. Τραυματίας και μάλιστα σοβαρά ο αριστερός μπακ Σόου (1 συμ.).
Εντός: –
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 0-0-1
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες της και αυτό έχει αντίκτυπο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Το Σάββατο «κόλλησε» στο 1-1 με το απογοητευτικό Ανόβερο εντός έδρας και μάλλον ήταν επηρεασμένη από την πεντάρα που δέχθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα στο Μόναχο από την Μπάγερν. Στο Champions League πάντως, μπήκε αρκετά θετικά, κερδίζοντας 1-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Γερμανία για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου. Εδώ και καιρό νοκ άουτ ο μπακ-χαφ Βιεϊρίνια, ενώ τραυματίας είναι και ο μέσος Λουίς Γκουστάβο (1 συμ.).
Εκτός: –
Γκολ: 1-0
Τελευταία 5: 1-0-0
Προβλέψεις στοιχήματος: Μόνο νίκη θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτή την στιγμή είναι σε θέση ισχύως σε σχέση με την Βόλφσμπουργκ. Ο άσος προσφέρεται στο 1,80 από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση