» » » » » » Euro 2016 1ος Όμιλος: Πλησιάζουν οι Ολλανδοί


21.45 ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Προϊστορία: 9-1-1
Πέρυσι: –
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Δεν πραγματοποιεί και την καλύτερη προκριματική φάση η εθνική ομάδα της Ολλανδίας και η τρίτη θέση που κατέχει αυτή την στιγμή στον όμιλο δεν είναι και ιδιαιτέρως τιμητική. Βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την σημερινή της αντίπαλο και τρεις από την Τσεχία, οπότε ο αγώνας με τους Ισλανδούς αποκτά τον χαρακτήρα του τελικού. Οι «οράνιε» κέρδισαν στο τελευταίο τους παιχνίδι την Λετονία εκτός έδρας με 2-0, έχοντας απολογισμό (3-1-2). Δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή μεταξύ άλλων ο μέσος Ντε Γιονγκ, αλλά και ο φορμαρισμένος φορ Ντοστ της Βόλφσμπουργκ.
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 13-6
Τελευταία 5: 3-1-1
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Ένα βήμα από την παρθενική της συμμετοχή σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης βρίσκεται η Ισλανδία, όντας πρώτη στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Euro 2016. Έχει ηττηθεί μόνο μια φορά στην διαδικασία (5-0-1), έχοντας παλέψει όλα της τα παιχνίδια. Στο πιο πρόσφατο επικράτησε της Τσεχίας εντός έδρας με 2-1 στις 12/6, όμως το πιο δύσκολο τεστ μέχρι και το τέλος είναι σαφώς το σημερινό απέναντι στην πάντα αξιόλογη Ολλανδία. Κανονικά στην αποστολή ο φορ Φινμπόγκασον του Ολυμπιακού.
Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 14-3
Τελευταία 5: 4-0-1
Προγνωστικά στοιχήματος: Αρκετά χαμηλός ο άσος και δεν αντικατοπτρίζει την δυσκολία του παιχνιδιού. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,86 στην Vistabet.

21.45 ΤΟΥΡΚΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ
Προϊστορία: 0-3-1
Πέρυσι: –
ΤΟΥΡΚΙΑ: Τρέχει να προλάβει πλέον η Τουρκία και στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν πρέπει να τα δώσει όλα και να έχει τις λιγότερες απώλειες αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Εξάλλου, βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου, πίσω από τις τρεις πρώτες Ισλανδία, Τσεχία και Ολλανδία, που κυνηγάει, ομάδες που αντιμετωπίζει στην πορεία. Σαφώς και δεν θέλει να σκέφτεται κάποια απώλεια στο σημερινό ματς με την Λετονία και αν παρουσιαστεί σοβαρή η νεανική ομάδα του Φατίχ Τερίμ, τότε θα πάρει αυτό που θέλει. Δεν προέκυψε κάποια σημαντική απουσία.
Εντός: 1-0-1
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 2-2-1
ΛΕΤΟΝΙΑ: Όσο μπορεί ανταγωνιστική, αλλά ως εκεί. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι με αντίπαλο την Ολλανδία εντός έδρας άντεξε για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο, όμως στο τέλος «λύγισε» και γνώρισε την ήττα με 2-0. Παραμένει χωρίς τρίποντο ακόμη στον όμιλο (0-3-3) και σαφώς δεν έχει καμία βλέψη για κάτι καλό στην διαδικασία. Μεγάλο της πρόβλημα σε ακόμη μία προκριματική φάση η επιθετικής της συγκομιδή, όπου έχει σκοράρει μόλις δύο φορές σε έξι αγώνες. Ξεχωρίζει η απουσία του μέσου Ικαούνιεκς.
Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 2-13
Τελευταία 5: 0-2-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Δύσκολα να απειληθεί σήμερα η Τουρκία, που είναι έτοιμη για μια καθαρή νίκη. Κρατάμε το no goal και το 1,55 από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση