» » » » » » Euro 2016 2ος ‘Ομιλος: Μεγάλη πρόκληση για Κύπρο


21.45 ΒΕΛΓΙΟ – ΒΟΣΝΙΑ
Προϊστορία: 1-1-3
Πέρυσι: –
ΒΕΛΓΙΟ: Από την πρώτη της ήττα στον όμιλο προέρχεται το Βέλγιο, χάνοντας από την Ουαλία εκτός έδρας με 1-0. Είναι είδηση πλέον να χάνει κάποιο ματς η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς, καθώς διαθέτει αρκετές λύσεις σε όλες τις γραμμές και ένα πλούσιο ρόστερ. Αυτή η ήττα όμως την έριξε στην δεύτερη θέση του ομίλου, ενώ έχει ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι σήμερα, απέναντι στην δυνατή Βοσνία. Εντός έδρας πάντως, μετράει 2-1-0, ενώ έχει σκοράρει 11 φορές και κράτησε ανέπαφη την εστία της. Τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Ντεμπελέ.
Εντός: 2-1-0
Γκολ: 13-2
Τελευταία 5: 2-2-1
ΒΟΣΝΙΑ: Μετά το τραγικό της ξεκίνημα στον όμιλο, βρίσκεται σε στάδιο αντεπίθεσης και θα τα παίξει όλα για όλα, ώστε να ανατρέψει τα δεδομένα και να περάσει στην τελική φάση του Euro και στα γήπεδα της Γαλλίας. Οι δύο σερί νίκες που έχει με Ισραήλ και Ανδόρα είναι οι πρώτες στον όμιλο, οπότε δεν θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλά στον όμιλο. Επίσης, είναι υποχρεωμένη να ψάξει τη νίκη σήμερα απέναντι στο Βέλγιο, όσο δύσκολο και να είναι το έργο της. Όλα τα μεγάλα ονόματα στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, μεταξύ αυτών οι ποδοσφαιριστές της Ρόμα, Πιάνιτς και Τζέκο.
Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 8-7
Τελευταία 5: 2-2-1
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Σπουδαίο ζευγάρι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που δεν απέχουν πολύ μεταξύ του. Αποφεύγουμε κάποιο σημείο και πάμε στο goal/goal με 1,98 στην SportingBet.gr


21.45 ΚΥΠΡΟΣ – ΟΥΑΛΙΑ
Προϊστορία: 2-0-4
Πέρυσι: –
ΚΥΠΡΟΣ: Κοντά σε μια μεγάλη πρόκληση είναι η Κύπρος, αφού διατηρεί ακόμη αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης, ακόμη και αν αυτή έρθει μέσω των μπαράζ, εφόσον τερματίσει τρίτη στον όμιλο. Θέση που βρίσκεται αυτή την στιγμή, έχοντας κερδίσει ήδη τρεις φορές (3-0-3). Απέναντι στην πρωτοπόρο Ουαλία της απλώνεται μια μεγάλη ευκαιρία, αφού με τους τρεις βαθμούς δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη και δεύτερη. Βέβαια δεν παύει να πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από τις απουσίες ξεχωρίζουν αυτές του εξτρέμ Εφρέμ και του μεσοεπιθετικού Χριστοφή.
Εντός: 1-0-1
Γκολ: 12-11
Τελευταία 5: 2-0-3
ΟΥΑΛΙΑ: Ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με το Βέλγιο, αφού εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και επικράτησε με 1-0, χάρη σε τέρμα του μεγάλου της αστέρα, του Μπέιλ στο 25′. Έπιασε έτσι κορυφή στον όμιλο, όντας αήττητη (4-2-0) και αν παραμείνει σοβαρή θα πάρει μια μεγάλη πρόκριση στα τελικά του Euro 2016. Αρκετά αποτελεσματικοί και αμυντικά οι Ουαλοί, όπως φανερώνουν και τα μόλις δύο γκολ που έχουν δεχθεί μέχρι στιγμής στα παιχνίδια τους. Με αιχμή του δόρατος ο σταρ Μπέιλ, ενώ μη διαθέσιμος είναι ο μέσος Άλεν της Λίβερπουλ.
Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 8-2
Τελευταία 5: 3-2-0
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Υπάρχει ελπίδα στην Κύπρο, όμως οι Ουαλοί διαθέτουν πολύ καλή άμυνα, αλλά και τον Μπέιλ στην σύνθεση τους. Προτιμότερο το under 2,5 σε απόδοση 1,70 από την Interwetten.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση