» » » » » » Euro 2016 2ος Όμιλος: Συνεχίζει στα δύσκολα η Κύπρος


21.45 ΚΥΠΡΟΣ – ΒΕΛΓΙΟ
Προϊστορία: 0-1-7
Πέρυσι: –
ΚΥΠΡΟΣ: Στο πολύ κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ουαλία δεν στάθηκε στο ύψος της, γνωρίζοντας την ήττα στο τέλος με 1-0. Ίσως γιατί της έλειπε ένας Μπέιλ, που έπαιζε με την αντίπαλη ομάδα και της έβαλε το γκολ στο 82′. Είχε την ευκαιρία να μείνει ψηλά με ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό της, αλλά δεν τα κατάφερε. Νέο εντός έδρας παιχνίδι σήμερα, ακόμη πιο δύσκολα απέναντι στο δεύτερο Βέλγιο και καλείται να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα αν θέλει να διατηρήσει κάποιες από τις ελπίδες της. Επιστρέφει ο μέσος Λαμπάν (19 συμ./2 γκολ). Εκτός παραμένουν οι μέσοι Εφραίμ (29 συμ./3 γκολ), Χριστοφή (38 συμ./6 γκολ).
Εντός: 1-0-2
Γκολ: 12-12
Τελευταία 5: 2-0-3
ΒΕΛΓΙΟ: Βγήκε η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Βοσνία και μάλιστα με ανατροπή εντός έδρας 3-1. Έμεινε πίσω στο σκορ με την συμπλήρωση των πρώτων 15 λεπτών, αλλά στην συνέχεια έδειξε την κλάση του, σκοράροντας με Φελαϊνί (23′), Ντε Μπρούιν (44′) και Αζάρ (78′). Πάντως διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση του ομίλου και νιώθει ακόμη την απειλή του τρίτου Ισραήλ, που ακολουθεί στην τρίτη θέση και με δύο βαθμούς λιγότερους. Ξεχωρίζουν οι απουσίες των αμυντικών Φαν Ντεν Μπόρε (28 συμ./1 γκολ), Ντεσχάτ (20 συμ.).
Εκτός: 2-0-2
Γκολ: 16-3
Τελευταία 5: 3-1-1
Προγνωστικά στοίχημα: Ποιοτικό και δυνατό το Βέλγιο, όμως η Κύπρος δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Από το χαμηλό διπλό, προτιμότερο το under 2,5 και το 2,05 από την Interwetten.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση