» » » » » » Euro 2016 7ος Όμιλος: Όλα πιθανά στην Μόσχα


19.00 ΡΩΣΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ
Προϊστορία: 1-3-3
Πέρυσι: –
ΡΩΣΙΑ: Καλύτερη πορεία θα μπορούσε να είχε η εθνική ομάδα της Ρωσίας, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, όντας στην τρίτη θέση του ομίλου. Έχει απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της (2-2-2), όμως βλέπει την σημερινή της αντίπαλο να έχει τέσσερις πόντους παραπάνω και την πρωτοπόρο Αυστρία διπλάσιους. Αυτό φυσικά την αναγκάζει βέβαια να θέλει μονάχα τη νίκη κόντρα στους Σουηδούς, αν θέλει να ελπίζει στο τέλος για απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας. Εκτός ο έμπειρος φορ Κερζάκοφ (90 συμ./30 γκολ). Αμφίβολος ο αρχηγός Σιρόκοφ (46 γκολ/12 γκολ).
Εντός: 1-1-1
Γκολ: 9-4
Τελευταία 5: 1-2-2
ΣΟΥΗΔΙΑ: Αρκετά σοβαρή στα τελευταία της παιχνίδια η Σουηδία και αυτό είχε αντίκτυπο στην βαθμολογική της εικόνα. Ειδικά οι δύο σερί νίκες που πέτυχε κόντρα σε Μολδαβία με 2-0 και Μαυροβούνιο με 3-1 εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα. Επίσης, παραμένει αήττητη στον όμιλο (3-3-0) και αν παραμείνει όρθια σήμερα στην Μόσχα τότε πολύ πιθανόν να την δούμε απευθείας στην τελική φάση του Euro 2016, που θα γίνει στην Γαλλίας σε μερικούς μήνες από τώρα. Τιμωρημένος ο μέσος Κάλστρομ (120 συμ./16 γκολ). Εκτός ο αμυντικός Λούστιγκ (44 συμ./2 γκολ) και ο ντεφορμέ φορ Ελμάντερ (85 συμ./20 γκολ).
Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 10-4
Τελευταία 5: 3-2-0
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Πάντα υπολογίσιμη η Ρωσία, όμως και από την άλλη πλευρά οι Σουηδοί δεν χάνουν με τίποτα στον όμιλο. Προβάδισμα στην ισοπαλία και το 3,25 της Betshop.


21.45 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ
Προϊστορία: 0-1-0
Πέρυσι: –
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μαλωμένο με τις νίκες είναι σε αυτή την προκριματική διαδικασία το Μαυροβούνιο, έχοντας μόλις μία σε έξι αγώνες (1-2-3). Στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι με την Σουηδία πριν λίγους μήνες δεν στάθηκε στο ύψος του και η ήττα με 3-1 εκτός έδρας το φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση του στην τελική φάση της διοργάνωσης. Ωστόσο, ελπίδες διατηρεί ακόμη, αρκεί βέβαια να κερδίσει σήμερα το Λίχτενσταϊν και από εκεί και πέρα να τα δώσει όλα στις αγωνιστικές που απομένουν. Κομπλέ η αποστολή, στην οποία συμμετέχουν οι δύο φορ Γιόβετιτς και Βούτσινιτς.
Εντός: 1-1-1
Γκολ: 4-8
Τελευταία 5: 0-2-3
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Αξιοπρόσεκτο πρόσωπο παρουσιάζει στους αγώνες του το Λίχτενσταϊν και θεωρητικά έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης, αφού η απόσταση της από την τρίτη Σουηδία είναι της τάξεως των τριών βαθμών. Η λογική λέει πως το τέλος δεν θα καταφέρει κάτι καλό, αλλά χωρίς άγχος μπορεί να παίξει όλες τις αναμετρήσεις της, όπως και σήμερα με το Μαυροβούνιο. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι έχει σκοράρει μόλις δύο φορές έως τώρα, ενώ μετράει απολογισμό 1-2-3. Ασήμαντες οι απουσίες της.
Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 2-12
Τελευταία 5: 1-2-2
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Λογικά το Μαυροβούνιο θα πάρει τη νίκη, αλλά οι αποδόσεις στον άσο δεν μας ικανοποιούν. Προτιμότερο το over 2,5 σε απόδοση 1,62 από τον Stoiximan.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση