21.45 ΑΛΒΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Προϊστορία: 1-1-4
Πέρυσι: –
ΑΛΒΑΝΙΑ: Το ότι έχει ανέβει επίπεδο αποδεικνύεται σχεδόν σε κάθε της ματς στα προκριματικά του Euro 2016, κάτι που έκανε και στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, μένοντας στο 0-0 απέναντι στην Δανία. Ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την Αλβανία, που της επέτρεψε να παραμείνει στην δεύτερη θέση του ομίλου, αλλά και αήττητη (3-2-0). Το πιο δύσκολο παιχνίδι την περιμένει σήμερα απέναντι με την πρωτοπόρο Πορτογαλία, σε σχέση με αυτά που απομένουν και έχει να θυμάται τη νίκη της στον πρώτο γύρο επί της παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο με 1-0. Δεν υπολογίζονται ο αμυντικός Μάβραϊ (23 συμ./3 γκολ), αλλά και ο μέσος Μέχα (6 συμ./2 γκολ).
Εντός: 1-1-0
Γκολ: 7-2
Τελευταία 5: 3-2-0
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Δεν είχε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, όπως η σημερινή της αντίπαλος, αλλά έδωσε σπουδαία φιλική αναμέτρηση, χάνοντας ωστόσο από την Γαλλία με 1-0. Επικεντρώνεται τώρα στα πιο σημαντικά, αφού ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει ούτε την πρωτιά του ομίλου, ούτε καν την πρόκριση στα τελικά του Euro. Είναι μόλις στο +1 από Αλβανία, αλλά και Δανία, οπότε ο σημερινός αγώνας παίρνει τον χαρακτήρα του τελικού. Κανονικά διαθέσιμος φυσικά ο σούπερ σταρ Ρονάλντο, εκτός έμειναν ο μπακ Κοεντράο (50 συμ./5 γκολ) και οι μέσοι Μουτίνιο (79 συμ./2 γκολ), Μεϊρέλες (76 συμ./10 γκολ).
Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 7-4
Τελευταία 5: 4-0-1
Προβλέψεις στοιχήματος: Ιδιαιτέρως σημαντικό το συγκεκριμένο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ σοβαρές ομάδες. Δύσκολα να ανοίξει κατά πολύ το σκορ και θα πάμε με το under 2,5 και το 1,65 της Novibet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση