» » » » » » Euro 2016 Α’ Όμιλος: Ο θάνατος σου η ζωή μου


19.00 ΤΟΥΡΚΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Προϊστορία: 1-3-5
Πέρυσι: –
ΤΟΥΡΚΙΑ: Όταν χάνεις βαθμούς απέναντι στην αδιάφορη Λετονία και μάλιστα εντός έδρας (1-1), τότε σαν εθνική ομάδα της Τουρκίας δεν μπορεί να έχει βλέψεις να προλάβει κάτι καλό και τις τρεις πρώτες θέσεις του ομίλου. Μπορεί να σκόραρε αργά με τον Ινάν στο 77′, αλλά στο τέλος ήρθε το πατατράκ με το γκολ στις καθυστερήσεις για το τελικό αποτέλεσμα. Βαθμολογικά πλέoν μπορεί να ελπίζει για την τρίτη θέση, όπου η Ολλανδία είναι με έναν βαθμό παραπάνω. Σαν σε τελικό το σημερινό ματς, που πρέπει πάση θυσία να κερδίσει. Εκτός ο έμπειρος γκολκίπερ Βολκάν Ντεμιρέλ (63 συμ.) και ο στόπερ Τοπράκ (23 συμ./2 γκολ).
Εντός: 1-1-1
Γκολ: 8-9
Τελευταία 5: 2-3-0
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Μόνο Ολλανδία δεν θυμίζουν στα προκριματικά οι «οράνιε», που δυσκολεύονται μέχρι και για την τρίτη θέση στον όμιλο. Στο ματς της Πέμπτης ηττήθηκαν εντός έδρας με 1-0 από την Ισλανδίας, πληρώνοντας ουσιαστικά την κόκκινη κάρτα του Μάρτινς Ίντι στο 33′. Έτσι, όπως ήρθαν τα πράγματα καλούνται να τα δώσουν όλα στον σημερινό αγώνα με την Τουρκία, που ακολουθεί στον έναν βαθμό παρακάτω για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Εξάλλου, έχουν ηττηθεί ήδη τρεις φορές (3-1-3). Ποινή τιμωρίας για τον αμυντικό Μάρτινς Ίντι (31 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 13-7
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά στοιχήματος: Εσύ ή εγώ είναι κυριολεκτικά το συγκεκριμένο ζευγάρι, που κόβει την ανάσα. Αφερέγγυες οι δύο ομάδες και θα πάμε με το goal/goal και το 1,81 της Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση