» » » » » » Ντράγκαν Σάκοτα: H βελτίωση στην ομάδα πρέπει να είναι σταδιακή.


Κάτι παραπάνω από πέρυσι θέλει να πετύχει αρχικά η ΑΕΚ στην ελληνική Α1, αλλά και μία καλή πορεία στην Ευρώπη.
Στόχος για την ΑΕΚ, λοιπόν, είναι η τετράδα στο ελληνικό πρωτάθλημα και να προσπαθήσει να περάσει στη δεύτερη φάση των ομίλων του Eurocup.
Οι «κιτρινόμαυροι», εξάλλου, που προσφέρονται στο 41.00 στις εταιρειες στοιχηματων για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας, γνωρίζουν ότι χρειάζονται ακόμη πολλά ψωμιά για να μπορέσουν να βρεθούν στο σημείο να χτυπήσουν στα ίσια Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Η «Ένωση» έχει κάνει κάμποσες μεταγραφές και αυτό που θέλει είναι να δημιουργήσει έναν σταθερό κορμό για τα επόμενα χρόνια.
«Είπαμε πολλές φορές ότι η βελτίωση στην ομάδα πρέπει να είναι σταδιακή. Για να πας αμέσως για πρωτάθλημα και να κοντράρεις Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό καταρχήν πρέπει να βάλεις τα ίδια χρήματα.
Πέρα από αυτό, οι δύο αυτές ομάδες έχουν κάνει έναν κορμό από μεταγραφές. Φέτος το κάναμε και εμείς, πήραμε νέα παιδιά που σε μερικά χρόνια θα είναι πρωταγωνιστές.
Να μπούμε στην τετράδα είναι ένα βήμα παραπάνω από πέρσι. Στην Ευρώπη να παρουσιαστούμε δυνατοί είναι ο στόχος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάκοτα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση