» » » » » » » Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Είμαστε μία νεανική ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές.


Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ντόρτμουντ και τόνισε ότι κανένας δε μπορεί να υποτιμήσει την ομάδα του.
Ο Βούλγαρος σταρ του ΠΑΟΚ, μίλησε στην UEFA, με αφορμή το αυριανό, σπουδαίο παιχνίδι στην Τούμπα με την Ντόρτμουντ και έδωσε τη δική του διάσταση. «Αναμφισβήτητα η Ντόρτμουντ είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά δεν είμαστε μία ομάδα που μπορείς να υποτιμήσεις, να ξεπεράσεις εύκολα. Όπως έχω ήδη τονίσει είμαστε μία νεανική ομάδα με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν ακόμα πολλά να μάθουν και να συνεχίσουν να εξελίσσονται», δήλωσε ο Μπερμπάτοφ, με την αυριανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, να προσφέρεται σε απόδοση 8.00 στις νόμιμες εταιρείες στοιχημάτων για την κατάκτηση του Europa League.
Ο Μπερμπάτοφ συνέχισε, τονίζοντας το γεγονός ότι οι Γερμανοί δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. «Η Ντόρτμουντ δεν έχει γευτεί την ήττα από όσα έχω δει στα τελευταία 11 παιχνίδια της, αν δεν κάνω λάθος. Παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, σκοράρουν πολλά γκολ και έχουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας θα είναι συναρπαστική, οι δύο ομάδες θα παίξουν με 11 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και μένει να φανεί ποια θα είναι αυτή που θα υπερισχύσει τελικά» ανέφερε ο Βούλγαρος επιθετικός του ΠΑΟΚ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση