21.45 ΑΓΓΛΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ
Προϊστορία: 3-0-0
Πέρυσι: –
ΑΓΓΛΙΑ: Ασταμάτητο… τρένο σε ακόμη μία προκριματική διαδικασία η Αγγλία, έχοντας το απόλυτο των νικών στα οχτώ ματς που έχει δώσει στον όμιλο (8-0-0). Έχει πάρει εδώ και καιρό μεγάλη διαφορά από την δεύτερη Ελβετία και σαφώς έχει «καθαρίσει» και μαθηματικά και την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά του ομίλου. Δεν αποκλείεται να μην χάσει ούτε πόντο μέχρι τέλους, αφού σήμερα υποδέχεται την Εσθονία και την Δευτέρα παίζει μέσα στην Λιθουανία. Μακροχρόνιες οι απουσίες μεταξύ άλλων των επιθετικών Γουέλμπεκ (33 συμ./14 γκολ) και Στάριτζ (16 συμ./5 γκολ).
Εντός: 4-0-0
Γκολ: 26-3
Τελευταία 5: 5-0-0
ΕΣΘΟΝΙΑ: Αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για το θαύμα είναι η Εσθονία, που έχει ακόμη μαθηματικές ελπίδες τόσο για την δεύτερη, αλλά και την τρίτη θέση του ομίλου. Τα πράγματα μπορούσαν αν ήταν καλύτερα για το αντιπροσωπευτικό της συγκρότημα, αν δεν έχανε μέσα στην Σλοβενία την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι έμεινα στο -2 από την τρίτη Σλοβενία και στο -5 από την δεύτερη Ελβετία, ενώ της μένουν τα δύο δύσκολα ματς με Αγγλία και Ελβετία. Ουσιαστικά πλήρης η αποστολή του προπονητή Μάγκνους Πέρσον.
Εκτός: 0-1-3
Γκολ: 4-6
Τελευταία 5: 2-1-2
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Αρκετά τέρματα αναμένονται στο «Γουέμπλεϊ» και το over 2,5 δίνεται στο1,60 από την Betshop.

21.45 ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
Προϊστορία: 1-0-2
Πέρυσι: –
ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Σημαντικό βήμα έστω για την κατάκτηση της τρίτης θέσης έκανε η Σλοβενία, με την εντός έδρας επικράτηση της προηγούμενης αγωνιστικής, με 1-0 επί της Εσθονίας, ενώ βρίσκεται και στο -3 από την δεύτερη Ελβετία. Νέο εντός έδρας ματς για τους Σλοβένους, που θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για απευθείας πρόκριση, καθώς λογικά θα κάνουν το δύο στα δύο με Λιθουανία και Σαν Μαρίνο, τα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση των προκριματικών. Λείπει ο έμπειρος μπακ Μπρέτσκο (75 συμ.) της Νυρεμβέργης, ενώ εγγυάται στο τέρμα ο τερματοφύλακας Χαντάνοβιτς της Ίντερ.
Εντός: 3-0-1
Γκολ: 15-10
Τελευταία 5: 2-0-3
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Θεωρητικά διατηρεί ελπίδες για την τρίτη θέση του ομίλου, αρκεί να κερδίσει σήμερα την Σλοβενία εκτός και να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Αγγλία την Τρίτη εντός. Κάτι πολύ δύσκολο για τα δεδομένα της, καθώς στις τρεις νίκες, που έχει μέχρι τώρα (3-0-5) έχει κερδίσει μονάχα δύο φορές το αδύναμο Σαν Μαρίνο και μία την Εσθονία. Λείπει ο αμυντικός Κιγιάνσκας (43 συμ./1 γκολ) της Χάποελ Χάιφα και ο μέσος Μικολιούνας (72 συμ./5 γκολ) της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ.
Εκτός: 1-0-3
Γκολ: 6-14
Τελευταία 5: 1-0-4
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Λογικά δεν θα αφήσει βαθμούς σήμερα η Σλοβενία, αν και το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι. Προτιμότερο το no goal στο 1,60 από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση