» » » » » » » Euro 2016 6ος Όμιλος: Αγγαρεία για Ελλάδα


21.45 Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ
Προϊστορία: 2-0-3
Πέρυσι: –
Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Μια ανάσα από την απευθείας πρόκριση στο Euro 2016 βρίσκεται η Βόρειος Ιρλανδία και το καταφέρνει ότι και να γίνει στα άλλα ματς, με νίκη επί της εθνικής μας ομάδας σήμερα το βράδυ. Αξιοθαύμαστη πορεία σε όλη την διαδικασία των προκριματικών, όπου έχει μόλις μία ήττα σε οχτώ αναμετρήσεις (5-2-1), ενώ μετά την Ελλάδα, την τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με την Φινλανδία στο Ελσίνκι. Ποινή τιμωρίας για τον πιο γνωστό επιθετικό Λάφερτι (45 συμ./16 γκολ).
Εντός: 2-2-0
Γκολ: 12-6
Τελευταία 5: 2-2-1
ΕΛΛΑΔΑ: Σε μαρτύριο εξελίσσεται η πορεία της εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά, τόσο όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, όσο και στην διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία. Χωρίς νίκη ακόμη στον όμιλο (0-3-5), ο Γερμανός προπονητής Μπρεντ Σούστερ ήρθε και έφυγε, με τον Κώστα Τσάνα να συνεχίζει μέχρι νεοτέρας. Διαδικαστικού χαρακτήρα τα δύο παιχνίδια, που απομένουν, ενώ κλήθηκαν για πρώτη φορά ο αμυντικός Τζανετόπουλος της ΑΕΚ και ο μέσος Πέλκας του ΠΑΟΚ. Τραυματίας ο στόπερ Μανωλάς (21 συμ.), εκτός μεταξύ άλλων ο επίσης αμυντικός Κυριάκος Παπαδόπουλος (18 συμ./4 γκολ), ο μέσος Νίνης (32 συμ./3 γκολ) και ο επιθετικός Σαμαράς (81 συμ./9 γκολ).
Εκτός: 0-3-1
Γκολ: 2-8
Τελευταία 5: 0-2-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο για την εθνική μας ομάδα, απέναντι στην σκληροτράχηλη Βόρειος Ιρλανδία, που είναι μια ανάσα από την πρόκριση. Δεν αναμένεται σκορ και θέαμα και θα πάμε με το under 2,5, που πληρώνει 1,50 στην Interetten.

21.45 ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Προϊστορία: 7-3-0
Πέρυσι: –
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Την ισοπαλία έχει ως συχνό αποτέλεσμα τελευταία η Ρουμανία και προέρχεται από τρεις διαδοχικές. Πιο πρόσφατη το 0-0 με την εθνική μας ομάδα στο Βουκουρέστι, όπου ήταν ελαφρώς καλύτερη, αλλά ως εκεί. Πολύ πιο σημαντικό ωστόσο το σημερινό ματς με την Φινλανδία, που θα σημάνει και την πρόκριση της, μετά από πολλά χρόνια σε μια τελική φάση διοργάνωσης. Στις απουσίες ξεχωρίζουν τα ονόματα του στόπερ Γκοϊάν (60 συμ./5 γκολ) και του φορ Μαρικά (72 συμ./25 γκολ), που είναι οι πιο σημαντικές απώλειες στα πλάνα του προπονητή Ιορντανέσκου.
Εντός: 2-2-0
Γκολ: 7-1
Τελευταία 5: 2-3-0
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Έστω και στο τέλος δείχνει ζωηρή και με τις δύο σερί νίκες, που έκανε στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές, αναπτερώθηκαν οι ελπίδες της για πρόκριση μέσω των μπαράζ και της τρίτης θέσης. Αρχικά κέρδισε την Ελλάδα εντός έδρας με 1-0, ενώ ακολούθησε το ίδιο σκορ στα Νησιά Φερόε. Ωστόσο, πρέπει να συνεχίσει ανάλογα τόσο σήμερα με την Ρουμανία, όσο και την τελευταία αγωνιστική, όταν θα υποδεχθεί την Β. Ιρλανδία. Ξεχωρίζει η απουσία του μέσου Ρόμαν Ερεμένκο (68 συμ./5 γκολ) της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Εκτός: 2-0-2
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 2-0-3
Προγνωστικά στοιχήματος: Εδώ που φτάσαμε το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα και λιγότερο το θέαμα. Λογικό το under 2,5 σε απόδοση 1,60 από την Mybet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση