21.45 ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΑΥΣΤΡΙΑ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Έστω και αργά δείχνει να «ξυπνά» το Μαυροβούνιο και με δύο σερί νίκες, μπήκε για τα καλά και πάλι στο κόλπο της πρόκρισης. Πρακτικά, ελπίζει ακόμη και για την δεύτερη θέση, που απέχει τρεις βαθμούς, ενώ η τρίτη είναι μόλις στο -1. Έτσι, καλείται να τα δώσει όλα απέναντι στην Αυστρία σήμερα και την Δευτέρα μέσα στην Ρωσία και στο τέλος έχει καλές πιθανότητες να τα καταφέρει. Ιδιαίτερες απουσίες δεν προέκυψαν και ας λείπουν οι μέσοι Μπάκιτς (7 συμ.) και Βούκσεβιτς (45 συμ./2 γκολ) της Φιορεντίνα και Παραλίμνη αντίστοιχα.
Εντός: 2-1-1
Γκολ: 8-8
Τελευταία 5: 2-1-2
ΑΥΣΤΡΙΑ: Επιστρέφει μετά από καιρό σε τελική φάση διοργάνωσης, αφού έκανε… περίπατο στον όμιλο και με απολογισμό 7-1-0, κατέκτησε και μαθηματικά την πρωτιά. Χωρίς άγχος εδώ και καιρό και ειδικά στα δύο ματς που απομένουν, με Μαυροβούνιο σήμερα εκτός έδρας και Λίχτενσταϊν την Δευτέρα και δεν αποκλείεται να τερματίσει αήττητη την προκριματική διαδικασία. Ουσιαστικά κομπλέ η αποστολή, ενώ παραμένουν εκτός ο μέσος Κάβλακ (31 συμ./1 γκολ) της Μπεσίκτας και ο φορ Βάιμαν (13 συμ./1 γκολ) της Ντέρμπι Κάουντι.
Εντός: 4-0-0
Γκολ: 16-3
Τελευταία 5: 5-0-0
Προβλέψεις στοιχήματος: Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η Αυστρία θα κατέβει στο γήπεδο αδιάφορη. Ωστόσο, λόγω και της έδρας θα ρισκάρουμε στον άσο και το 2,82 της Vistabet.


21.45 ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΡΩΣΙΑ
Προϊστορία: 0-1-1
Πέρυσι: –
ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ο φτωχός… συγγενής του ομίλου είναι η εθνική ομάδα της Μολδαβίας και μάλιστα, με το πέρας οχτώ αναμετρήσεων δεν έχει πανηγυρίσει ούτε νίκη (0-2-6). Επίσης, είναι κάτω ακόμη και από το Λίχτενσταϊν, οπότε μόνο απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της στον όμιλο. Σαφώς και δύσκολα να μπορέσει να κοντράρει την ανώτερη Ρωσία σήμερα. Σημαντική η απουσία του αμυντικού Επουρεάνου (68 συμ./8 γκολ) της Μπασακσεχίρ, που είναι τραυματίας από το ξεκίνημα της σεζόν.
Εντός: 0-0-4
Γκολ: 3-12
Τελευταία 5: 0-1-4
ΡΩΣΙΑ: Ακόμη σκοράρει η Ρωσία, πετυχαίνοντας εφτά τέρματα στο Λίχτενσταϊν την προηγούμενη αγωνιστική και το υπέρ της 7-0 τα λέει όλα. Βέβαια, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε τόσο, διότη η αντίπαλος έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο. Είχε προηγηθεί η σημαντική επικράτηση με 1-0 επί της Σουηδίας και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου και της απευθείας πρόκρισης, καθώς σήμερα παίζει με την ουραγό Μολδαβία και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται το Μαυροβούνιο.
Εκτός: 2-1-1
Γκολ: 17-4
Τελευταία 5: 3-0-2
Προβλέψεις στοιχήματος: Εύκολη «απόδραση» αναμένεται για τους Ρώσους, που μπορούν να σημειώσουν πάνω από δύο γκολ στην αναμέτρηση. Πιθανό το over 2,5 στο 1,75 από την Interwetten.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση