» » » » » » Euro 2016 9ος Όμιλος: «Τελικοί» σε Αλβανία και Πορτογαλία


21.45 ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΑΛΒΑΝΙΑ: Έχασε στο φινάλε από την Πορτογαλία με 1-0 εντός έδρας και για την ακρίβεια, με γκολ που δέχθηκε στο 92′ και σίγουρα της έμεινε η απογοήτευση στο τέλος. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη για την εθνική ομάδα της Αλβανίας, αρκεί να κάνει αυτό που πρέπει στα δύο ματς που απομένουν, αρχικά σήμερα με την Σερβία, με τον γνωστό βαθμό επικινδυνότητας και εν συνεχεία στην έδρα της Αρμενίας την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών. Στα καθαρά αγωνιστικά, ο προπονητής Ντε Μπιάση δεν έχει στην διάθεση του τους αμυντικούς Μάβραϊ (23 συμ./3 γκολ) και Κούρι (44 συμ./2 γκολ), που είναι τραυματίες.
Εντός: 1-1-1
Γκολ: 7-3
Τελευταία 5: 2-2-1
ΣΕΡΒΙΑ: Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά παιχνίδια για να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στην προκριματική διαδικασία η Σερβία, κερδίζοντας πριν περίπου έναν μήνα την Αρμενία εντός έδρας με 2-0. Είναι γνωστό, πως δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητες και το ρόστερ της και βαθμολογικά βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου. Αυτό, που της μένει είναι να διορθώσει όσο γίνεται την εικόνα της στα ματς, που απομένουν με Αλβανία εκτός έδρας και με Πορτογαλία εντός. Ιδιαίτερες απουσίες δεν υπάρχουν, πλην του στόπερ Νάστασιτς (19 συμ.) της Σάλκε.
Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 5-11
Τελευταία 5: 1-0-4
Πρόταση πάμε στοίχημα: Άκρως αμφίρροπο ματς και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Δεν είναι μακριά η ισοπαλία και θα ρισκάρουμε στο 3,10 της Vistabet.


21.45 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΔΑΝΙΑ
Προϊστορία: 10-2-3
Πέρυσι: –
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ομάδα του Σάντος ξεκάθαρα η Πορτογαλία, που έχει ως συνηθισμένο αποτέλεσμα το 1-0, ενώ αρκετές φορές κέρδισε στις καθυστερήσεις, όπως και στο προηγούμενο ματς με τον Μιγκέλ Βελόσο στην Αλβανία. Πολύ κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης οι Ίβηρες, που μετά την ήττα της πρεμιέρας, μετρούν πέντε διαδοχικά τρίποντα και έχουν συνολικό απολογισμό 5-0-1. Για το ματς με την Δανία ξεχωρίζουν οι απουσίες του γκολκίπερ Μπέτο (11 συμ.) της Σεβίλλης, του μπακ-χαφ Βιεϊρίνια (17 συμ./1 γκολ) της Βόλφσμπουργκ και του στόπερ Πέπε της Ρεάλ Μαδρίτης.
Εντός: 2-0-1
Γκολ: 8-4
Τελευταία 5: 5-0-0
ΔΑΝΙΑ: Δεν μπόρεσε να κερδίσει εκτός έδρας την Αρμενία (0-0) και παράλληλα να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση, τουλάχιστον της δεύτερης θέσης του ομίλου. Εκεί που βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα του Μόρτεν Όλσεν, όμως καραδοκεί με έναν βαθμό παρακάτω η Αλβανία. Επίσης, το σημερινό ματς με την Πορτογαλία μόνο εύκολο δεν είναι και πρέπει πάση θυσία να πάρει αποτέλεσμα. Δύο τα πιο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού εκτός είναι ο αμυντικός Μποϊλεσεν (15 συμ./1 γκολ) του Άγιαξ και ο μεσοεπιθετικός Σένε (22 συμ./3 γκολ), επίσης της Ολλανδικής ομάδας.
Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 8-4
Τελευταία 5: 2-2-1
Πρόταση πάμε στοίχημα: Δύσκολο παιχνίδι, αφού και η Δανία τα παίζει όλα για όλα. Δεν περιμένουμε σκορ και θέαμα και το under 2,5 πληρώνει 1,65 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση