7 Συμβουλές για να κερδίσετε το στοίχημα στο ποδόσφαιρο

Πολλά έχουν γραφτεί για το πως να κερδίσει κάποιος το στοίχημα σήμερα, πως να μη χάσει λεφτά και τη στρατηγική να ακολουθήσει.
Άλλοι προτείνουν να εμπιστευτείτε κάποιον μαγικό αλγόριθμο που προβλέπει τα αποτελέσματα των ομάδων, άλλοι λένε να παίζετε σε αγώνες με μηδενική γκανιότα, άλλοι πάλι προτείνουν να ψάχνετε για να βρείτε τις εταιρείες με τις καλύτερες αποδόσεις.
Τελικά τι ισχύει από όλα αυτά;
Μπορεί να μην έχουμε όλο τον χρόνο για να το ψάξουμε ή να το αναλύσουμε, όμως μπορώ να σας δώσω 7 μικρές συμβουλές που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε πιο πολλές φορές από ότι προηγουμένως το στοίχημα.

Παίξτε με σύστημα και χωρίς να παρασύρεστε

Το στοίχημα είναι ένα μαθηματικό παιχνίδι στο ίντερνετ και όπως όλα τα παιγνίδια βασίζεται όχι στην τύχη αλλά στα στατιστικά, σε προβλέψεις και σε κλασικές πιθανότητες.
Παίζοντας συστηματικά αυξάνετε τις πιθανότητες για να κερδίσετε και να πάρετε πιο πολλά χρήματα από το ταμείο από το να πάτε στον κουβά.

Μην στοιχηματίζετε ποτέ στην αγαπημένη σας ομάδα

Το συναίσθημα είναι κακός σύμβουλος και δεν θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε καθαρά.
Για παράδειγμα άμα ήσασταν Ολυμπιακός και παίζατε με την Manchester United, λογικό είναι να θέλατε να κερδίσει ο Ολυμπιακός και να χάσει η Manchester. Έτσι όμως είστε προκατειλημένοι και δεν έχετε το καθαρό μυαλό που απαιτείται για να σκεφτείτε τις πιθανότητες που έχει για να κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Μην παίζετε για να βγάλετε τη χασούρα σας

Όπως είναι λογικό όπως όλοι μας έτσι και εσείς μπορεί να έχει χάσει κάποια ποσά στο στοίχημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε το αίμα σας πίσω ή τουλάχιστον να παίζετε για να βγάλετε τα σπασμένα.
Με τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε όσοι έχουν χάσει στο τζόκερ έστω και ένα ευρώ να παίζουν μανιωδώς μέχρι να κερδίσουν. Αν δεν έχετε χρήματα για να παίξετε απλώς μην παίζετε.

Παίξτε έναν αγώνα τη μέρα έστω και με απόδοση 1.35

Το να παίξω ένα εύκολο μονό με 1.35 είναι πιο συνετό από το να παίξω παρολί και τριπλούς αγώνες με ημίχρονο τελικό.

Βρείτε μια εταιρεία με καλύτερες αποδόσεις

Υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες στοιχημάτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε και οι οποίες προσφέρουν διαφορετικές αποδόσεις για κάθε παιχνίδι. Όλες οι εταιρείες δεν είναι ίδιες και όλοι οι αγώνες δεν είναι ίδιοι.
Βρείτε μια εταιρεία στοιχήματος που να σας ικανοποιεί και που έχει αποδόσεις που είναι λίγο καλύτερες της αγοράς. Κατά συνέπεια θα μπορέσετε αντί για 1.35 να πάρετε 1.40 ή 1.45 σε ένα παιχνίδι.
Άμα όμως παίξετε 100 ευρώ στο κάθε ματς και κερδίσετε, τότε τα κέρδη σας θα είναι 1ο ευρώ παραπάνω, μιλάμε για 10% διαφορά. Άμα δείτε τα ποσά σωρευτικά σε τζίρο στοιχήματος 1.000 ευρώ τα κέρδη θα είναι 100 ευρώ και πάει λέγοντας.
Καλύτερη απόδοση στο στοίχημα σημαίνει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Μην παίζετε χρήματα που προορίζονται για άλλες ανάγκες

Θα πρέπει να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας και να καταλάβετε ότι στο στοίχημα δεν είναι εργασία και μάλιστα δεν είναι βιοποριστικό επάγγελμα που μπορείτε να κάνετε για πάντα γιατί ενέχει και κάποιο ρίσκο, εκτός και άμα γίνεται ο κορυφαίος των προγνωστικών στοιχήματος.
Μια πιο χαμηλού προφίλ διαχείριση χρήματος και λίγο εγκράτεια δεν βλάπτει. Παίξτε το στοίχημα σας με όσα χρήματα μπορείτε να ποντάρετε μόνο και όχι περισσότερα από τις δυνατότητες σας.
Δείτε τον αγώνα που παίξατε και απολαύστε το παιχνίδι. Άμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είστε χαλαροί και δεν μπορείτε να δείτε το ματς γιατί έχετε παίξει όλο το μηνιάτικο θα πρέπει να αλλάξετε πορεία.
Άμα δεν είστε χαλαροί και δεν παίζετε χαλαρά, τότε δεν θα διασκεδάζετε και δεν θα σας αρέσει και το στοίχημα.

Μην χάνετε το κεφάλαιο

Τέλος θα πρέπει να έχετε σίγουρα κάποιο κεφάλαιο για να επενδύσετε στο στοίχημα και να μην παίζετε αλλοπρόσαλα ποσά όποτε έχετε λεφτά.
Θα πρέπει να παίζετε σταθερά και πειθαρχημένα και να προσπαθείτε να μην χαραμίζετε το αρχικό σας κεφάλαιο.
Κάντε ταμείο κάθε μήνα και δείτε πόσους αγώνες χάσατε και πόσους κερδίσατε. Στόχος σας είναι οι νίκες να ξεπερνούνε τις ήττες έστω και κατά μία.
Σε περίπτωση που παίζετε σταθερά το 1% του κεφαλαίου στα παιχνίδια σας, τότε θα δείτε ότι είστε στα λεφτά σας ή έχετε κερδίσει μερικά ευρώ παραπάνω από το αρχικό κεφάλαιο αυτό το μήνα.

Δείτε περισσότερα για το πως να κερδίσετε στο στοίχημα στο ποδόσφαιρο:

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση