» » » » » » » Κέρδισε συνολικά 750€ σε Bonus κάνοντας εγγραφή από το Betcatalog!


Κέρδισε 750€ σε Bonus κάνοντας εγγραφή από το Betcatalog!

Απλώς και μόνο κάνοντας εγγραφή στις νέες στοιχηματικές εταιρείες έχεις το δικαίωμα να κερδίσεις το bonus εγγραφής για να δοκιμάσεις την τύχη σου στο στοίχημα και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια!
Άμα είσαι καινούριος παίχτης και δεν έχεις ακόμα λογαριασμό σε κάποια νόμιμη στοιχηματική εταιρεία στο ίντερνετ, τότε είναι καιρός να αποκτήσεις για να πιστωθούν στο λογαριασμό σου τα bonus.
Οι πιο πολλές εταιρείες προσφέρουν στους νέους παίκτες συνήθως 100€ bonus για να δοκιμάσουν τα παιχνίδια τους είτε αυτά είναι φρουτάκια, είτε καζίνο ή στοίχημα.

Πως θα κερδίσω το bonus άμα έχω ήδη λογαριασμό;

Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάποιο λογαριασμό στο όνομα σας, τότε δεν δικαιούστε το bonus εγγραφής το οποίο συνήθως το παίρνεται εφάπαξ και στην αρχή.
Όμως δεν μπορείτε να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο όνομα της συζήγου ή της μητέρας σας στον οποίο να δικαιούστε το bonus εγγραφής. Κάθε νέος παίκτης άνω των 21 ετών στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δικαιούται και αυτός το bonus εγγραφής.
Άμα θέλετε να επωφεληθείτε όλων των bonus εγγραφής που σωρευτικά είναι 750€, θα πρέπει να ανοίξετε λογαριασμούς σε όλες τις συνεργαζόμενες στοιχηματικές εταιρείες.
Δεν έχετε τίποτα να χάσετε και εγώ στην αρχή έτσι ξεκίνησα να παίζω στοίχημα και μάλιστα τα bonus στάθηκαν εφαλτήριο για να κερδίσω μερικά σημαντικά ποσά στο στοίχημα με τα οποία αγόρασα ένα άρωμα Cristian Dior και πήρα και το αυτοκίνητο που οδηγώ τώρα!
Πως να μην αγαπήσω το στοίχημα μετά; Εκτός από φανατικός οπαδός τους νόμιμου στοιχήματος στο ίντερνετ μου αρέσει να βλέπω και ποδόσφαιρο και ειδικά μου αρέσει η Εθνική Ελλάδος.
Θα ήθελα να πω στο παρελθόν ότι ποτέ δεν κέρδισα στον ΟΠΑΠ. Μάλλον γιατί έπαιζα με λάθος τρόπο στοίχημα και παρασυρόμουνα από τους άλλους.
Ωστόσο, ο ΟΠΑΠ δεν δίνει bonus στους νέους παίχτες και έτσι δεν είχα και σημαντικό κεφάλαιο για να παίξω και να έχω πιθανότητες να κερδίσω κάποια σημαντικά χρήματα.
Πιστεύω να σας βοήθησα να ξεκινήσετε το παιχνίδι και να απολαύσετε πολλά κέρδη με το ηλεκτρονικό στοίχημα!

Δείτε περισσότερα για τα bonus στοίχημα


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση