» » » » » » » Γαλλία: Μονόδρομος για Λιόν κόντρα σε Μονπελιέ


Στοιχηματική ανάλυση για την Ligue 1 στην Γαλλία Λιόν – Μονπελιέ

Δείτε τις εκτιμήσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για την αναμέτρηση Λιόν – Μονπελιέ της Γαλλίας για την Παρασκευή 27/11/2015

Προϊστορία: 15-8-8
Πέρυσι: ΛΙΟΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 5-1
ΛΙΟΝ: Ήττα στο 95′ από την Γάνδη για το Champions League εντός έδρας με 2-1 και πλέον δεν προλαβαίνει ούτε την πρόκριση για το Europa League. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, προέρχεται από βαριά ήττα, χάνοντας με 3-0 από τη Νις εκτός έδρας. Σε ανάλογα αποτελέσματα δεν μας έχει συνηθίσει είναι αλήθεια μέχρι στιγμής στην σεζόν η Λιόν, αλλά όλες οι ομάδες έχουν άτυχες στιγμές τους. Μάλιστα, μέχρι εκείνο το σημείο μετρούσε τρεις σερί νίκες στο Σαμπιονά, ενώ διατηρήθηκε για ακόμη μία αγωνιστική στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πάντα εκτός ο μεσοεπιθετικός Φεκίρ (4 συμ./4 γκολ), που λείπει εδώ και καιρό με σοβαρό τραυματισμό.
Εντός: 4-2-1
Γκολ: 19-10
Τελευταία 5: 3-1-1
ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Πήρε για τα καλά πάνω της η Μονπελιέ και τώρα δεν πιάνεται. Μάλιστα, προέρχεται από δύο απανωτές εντός έδρας νίκες, εγχείρημα που το καταφέρνουν λίγες ομάδες παραδοσιακά. Τελευταία επιτυχία το 3-1 επί της Ρεμς και μάλιστα με ανατροπή, έχοντας σε καλή ημέρα τους επιθετικούς της και όχι μόνο. Έτσι, διεύρυνε το σερί της στις πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα (3-2-0). Έτσι, άφησε για τα καλά πίσω της το πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όμως θα πρέπει να προσπαθήσει σήμερα για να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην Λιόν εκτός έδρας. Δεν αναφέρονται νεότερες απουσίες.
Εκτός: 0-3-3
Γκολ: 14-17
Τελευταία 5: 3-2-0

Προγνωστικά στοχήματος για το Λιόν – Μονπελιε

Το ματς είναι πιο δύσκολο από ότι δείχνουν οι αποδόσεις, όμως και πάλι η Λιόν στο γήπεδο της είναι το φαβορί για τη νίκη. Στο 1,53 ο άσος από την Sportingbet.
Μην χάσετε τις αναλύσεις αγώνων για τα σημαντικότερα παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση