» » » » » » » » Νίκες για Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στο πάμε στοίχημα, γκολ γκολ στην Νέα Σμύρνη


Εκτιμήσεις στο πάμε στοίχημα για τα ματς τη Σούπερ Λιγκ το Σάββατο 27/11/2015

Δωδέκατη αγωνιστική για την Σούπερ Λίγκ και όπως κάθε Σάββατο διεξάγονται ε παιχνίδια που είναι σημαντικά για όλες τις ομάδες που αγωνίζονται σήμερα. Μετά την αναβολή του ντέρμπι πριν από μία εβδομάδα στον Παναθηναϊκό που παίζει με τον Ηρακλή στην Θεσαλλονίκη θα κάνουν ντεμπούτο Στραματσόνι και Εσίεν. Ας δούμε παρακάτω τις σημερινές εκτιμήσεις μας για το πάμε στοίχημα.

Πρώτη νίκη με Δέλλα

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ουραγό Πανθρακικό και θέλει μόνο την νίκη αφού βρίσκεται στην 14η θέση με 10 βαθμούς και αν ανέβει βαθμολογικά θα έχει θέματα. Ο φιλοξενούμενος Πανθρακικός δίκαια βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς νίκη με 4 ισοπαλίες. Ο Ατρόμητος, είναι καλύτερη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και μπορεί να πάρει την νίκη με την βοήθεια της έδρας του, αν και ο άσσος είναι μικρός θα το ακολουθήσουμε, άσσος για τον Ατρόμητος σε απόδοση 1,44 στον Stoiximan.gr

Goal – goal στην Νέα Σμύρνη

Στην Νέα Σμύρνη ο εξαιρετικός Πανιώνιος που βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναμένουμε ένα ωραίο και ανοικτό ματς, γιατί οι δύο ομάδες δεν κλείνονται και διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές. Σήμερα, αναμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιώθεί το γκολ γκολ, τα Γιάννινα έχουν 5 στα 5 γκολ γκολ εκτός έδρας και 9 στα 11 γκολ γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα. Γκολ γκολ στο Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα με απόδοση 2,05 που έχει αξία.

Ντεμπούτο με νίκη ο Στραματσόνι

Στην Θεσσαλονίκη ο <<Γηραιός>> υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική λόγω της αναβολής. Μέτρια πορεία κάνει ο Ηρακλής μέχρι τώρα με μόλις 2 νίκες και 5 ισοπαλίες και 11 βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση, 4 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Πριμ 100.000 ευρώ έχουν ανακοινώσει στον Ηρακλή σε περίπτωση που κερδίσουν σήμερα τον Παναθηναϊκό, δίνοντας ένα σημαντικό κίνητρο στους παίκτες. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, βρίσκεται στην 2η θέση με 22 βαθμούς σε 10 ματς και σήμερα θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο ο Ιταλός Στραματσόνι και πιθανώς θα ξεκινήσει η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιρίου ο αμυντικός μέσος Εσιεν που δεν έχει αγωνισεί μέχρι τώρα. Και στο Παναθηναϊκό ισχύει πριμ νίκης, αυτό που ίσχυε για τον ματς με τον Ολυμπιακό. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ισχυρό κίνητρο με τον νέο κόουτς και έστω και δύσκολα μπορεί να πάρει την νίκη και να πληρωθούμε με 1,92 στον Stoiximan.gr που προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανίοτα.

Εκτιμήσεις αγώνων πάμε στοίχημα

  • Ατρόμητος – Πανθρακικός #1 με απόδοση 1,44 (Stoiximan.gr)
  • Ηρακλής – Παναθηναϊκός #2 με απόδοση 1.92 (Mybet.gr)

Εκτιμήσεις goal-goal στο στοίχημα

  • Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννιαν goal -goal με απόδοση 2.15 (Stoiximan)
Δείτε επίσης στοιχηματικές αναλύσεις για τα ματς:

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση