Στοιχηματική ανάλυση για την Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας Σεβίλλη – Βαλένθια

Δείτε τις εκτιμήσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Πριμέρα Ντιβιζιόν στην Ισπανία για την Κυριακή 29/11/2015

Προϊστορία: 17-7-21
Πέρυσι: ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-1
ΣΕΒΙΛΛΗ: Άλλη μια προβληματική εμφάνιση στο ενεργητικό της και ήττα με 4-2 από την Γκλάντμπαχ στην Γερμανία για το Champions League. Στο πρωτάθλημα δεν είχε καλή παρουσία στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Σοσιεδάδ και γνώρισε την ήττα με 2-0. Συνήθως τα πηγαίνει καλά στα μεγάλα παιχνίδια, όμως φάνηκε ότι την επηρέασε σε μεγάλο βαθμό η αποχή. Στο γήπεδο της κέρδισε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και το ίδιο θα επιδιώξει και σήμερα απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Βαλένθια. Τραυματίες ο γκολκίπερ Μπέτο (3 συμ.), οι αμυντικοί Καρίσο (1 συμ.), Αντρεόλι (7 συμ.), αλλά και ο μεσοεπιθετικός Κακουτά (1 συμ.).
Εντός: 4-0-2
Γκολ: 17-18
Τελευταία 5: 2-1-2
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Όλα ανοιχτά στο θέμα της πρόκρισης της στους «16» του Champions League, μετά την ήττα της μεσοβδόμαδα στην Ρωσία με 2-0 από την Ζενίτ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από σημαντική απώλεια, αφού έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Λας Πάλμας εντός έδρας. Δεν έδωσε έτσι συνέχεια στο εντυπωσιακό διπλό που είχε βγάλει στην έδρα της Θέλτα πριν δύο εβδομάδες και χρειάζεται ένα καλό σερί για να βρεθεί στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Αρκετή βέβαια η γκρίνια για την πορεία της μέχρι στιγμής. Σίγουρα εκτός ο μπακ Μουστάφι (10 συμ./2 γκολ) και οι φορ Νεγρέδο (5 συμ./1 γκολ), Ροδρίγο (7 συμ.).
Εκτός: 2-1-3
Γκολ: 17-9
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά στοιχήματος για το Σεβίλλη – Βαλένθια

Από τα πλέον δυσκολότερα παιχνίδια της αγωνιστικής, με την Σεβίλλη ωστόσο να κερδίζει κάθε μεγάλο αντίπαλο στην έδρα της μέχρι στιγμής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Προβάδισμα στον άσο και το 1,74 της Goalbet.
Δείτε επίσης τις αναλύσεις αγώνων για την Πριμέρα:

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση