Στοιχηματική ανάλυση για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας Μάιντζ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Δείτε τις εκτιμήσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο στοίχημα για τους αγώνες της Μπουντεσλίγκα στην Γερμανία για το Σάββατο 28/11/2015

Προϊστορία: 5-12-5
Πέρυσι: ΜΑΪΝΤΖ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 3-1
ΜΑΪΝΤΖ: Από τις ελάχιστες φορές που δεν σκόραρε σε ένα παιχνίδι η Μάιντζ και κάπως έτσι έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Κολωνίας. Ένα ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, αφού οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες μπροστά από τις δύο εστίες. Όπως και να έχει διεύρυνε το αήττητο της στις τρεις αγωνιστικές και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις θέσεις Ευρώπης, αρκεί να συνεχίσει εξίσου σοβαρά και αποτελεσματικά και στην συνέχεια. Νοκ άουτ ο αμυντικός Σερένο και οι μέσοι Σότο, Φράι (3 συμ.).
Εντός: 3-0-4
Γκολ: 18-19
Τελευταία 5: 1-2-2
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.: Είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Λεβερκούζεν και παρότι έπαιζε μπροστά στο κοινό της, δεν απέφυγε την ήττα με 3-1. Μείωσε προσωρινά σε 2-1 με τον Μεντόγεβιτς στο 45′, όμως στην επανάληψη δέχθηκε ακόμη ένα τέρμα για να διαμορφωθεί και το τελικό αποτέλεσμα και να χαθούν μια και καλή οι ελπίδες της για κάτι θετικό. Τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο η ομάδα από την Φρανκφούρτη, που έχασε κάποιες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ έχει συνολικό απολογισμό 3-5-5. Εκτός έδρας πάντως έχει κάνει τις ζημιές της (2-2-3) μέχρι στιγμής. Τραυματίες ο αμυντικός Ρους (11 συμ./1 γκολ), οι μέσοι Ράιναρτζ (12 συμ./1 γκολ), Κίτελ, αλλά και ο φορ Κασταϊνιος (11 συμ./4 γκολ).
Εκτός: 2-2-3
Γκολ: 17-20
Τελευταία 5: 1-2-2

Εκτίμηση πάμε στοίχημα για το Μάιντζ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Ματς με φαβορί και αυτή είναι η Μάιντζ. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους, όμως μπορούν να επιβεβαιώσουν τον άσο και το 2,29 στην Goalbet.gr.
Δείτε επίσης στην Μπουντεσλίγκα:

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση