» » » » » » » Ισπανία: Με φόρα η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Σοσιεδάδ


Στοιχηματική ανάλυση για την Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ

Δείτε τις  αναλύσεις στοιχήματος στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Πριμέρα Ντιβιζιόν στην Ισπανία για το Σάββατο 28/11/2015

Προϊστορία: 24-9-7
Πέρυσι: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2-0
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Έχει βρει ρυθμό και δεν πιάνεται στην κυριολεξία. Τελευταίο της «θύμα» η Ρόμα για το Champions League με 6-1. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ονειρική βραδιά του «Μπερναμπέου», όπου την βρήκε νικήτρια του ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα θριαμβευτικά με 4-0. Έτσι, άνοιξε την διαφορά της στους έξι βαθμούς από τους «μερένχες» και προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση ακόμη ενός πρωταθλήματος. Επίσης, σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν προέρχεται από πέντε διαδοχικά τρίποντα. Πάντα εκτός ο μέσος Ραφίνια (3 συμ.). Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Μασκεράνο (9 συμ.).
Εντός: 6-0-0
Γκολ: 29-12
Τελευταία 5: 5-0-0
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Καλύτερο ντεμπούτο δεν μπορούσε να φανταστεί ο Εουσέμπιο Σεκριστάν στον πάγκο της Σοσιεδάδ, αφού η ομάδα του επικράτησε της Σεβίλλης εντός έδρας με 2-0. Ενώ το ματς πήγαινε χωρίς τέρματα, ανέβασε την απόδοση της στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, όπου σκόραρε και τα δύο της γκολ με Αγκιρέτσε και Τσάβι Πριέτο για να φτάσει σε ένα απολύτως δίκαιο τρίποντο. Καλύτερες ημέρες προσμένουν πλέον οι Βάσκοι και δικαιολογημένα, αν και το έργο τους σήμερα στην έδρα της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα χαρακτηρίζεται ως πολύ δύσκολο, αφού πετυχαίνουν μια άκρως φορμαρισμένη ομάδα. Τιμωρημένος ο μέσος Ιγιαραμέντι (11 συμ./1 γκολ) και τραυματίες ο μέσος Θουρουτούθα (6 συμ.), με τον φορ Τζόναθας (8 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 2-1-3
Γκολ: 14-14
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση πάμε στοίχημα για το Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ

Σε πολύ καλή κατάσταση η Μπαρτσελόνα, όμως και η Σοσιεδάδ έχει δυνατότητες, τουλάχιστον να σκοράρει μια φορά στο «Καμπ Νου». Καλοπληρωμένο το goal/goal σε απόδοση 2,15 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης για την Πριμέρα:

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση