Στοιχηματική ανάλυση για την Ligue 1 στην Γαλλία Ανζέ – Παρί Σεν Ζερμέν

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Ανζέ – Παρί Σεν Ζερμέν της Γαλλίας για την Τρίτη 01/12/2015

Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΑΝΖΕ: Ξανά βρίσκει την φόρμα της η νεοφώτιστη Ανζέ και θυμίζει την ομάδα, που εντυπωσίασε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. «Καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες το εντός έδρας ματς με την Λιλ (2-0), σκοράροντας μέχρι το 25′ τα δύο τέρματα της νίκης με Σουνού και Τραορέ. Έτσι, διατηρήθηκε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και η ονειρική της πορεία συνεχίζεται κανονικά. Διαθέτει μια από τις καλύτερες αμυντικές επιδόσεις του Σαμπιονά με εννιά γκολ παθητικό, ενώ τεστάρει για τα καλά τις δυνάμεις της και πάλι εντός έδρας, αυτή την φορά απέναντι στην πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Το θετικό πάντως είναι ότι θα παραταχθεί πλήρης.
Εντός: 3-4-1
Γκολ: 14-9
Τελευταία 5: 1-2-2
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Δεν μπορούσε να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα υποδεχόμενη την ουραγό Τρουά, την οποία και κέρδισε με 4-1. Από το 20′ μπροστά στο σκορ, φόρτσαρε στο δεύτερο μέρος, όπου πέτυχε άλλα τρία τέρματα για να διευρύνει το προβάδισμα της. Όσο περνούν οι αγωνιστικές ανοίγει την διαφορά από τους διώκτες της, αφού συνεχίζει αήττητη (13-2-0), ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας, με τέρματα 37-10. Σαφώς και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη νεοφώτιστη Ανζέ εκτός έδρας σήμερα. Εκτός ο αριστερός μπακ Οριέ (9 συμ./1 γκολ), ο μέσος Βεράτι (10 συμ.) και οι μεσοεπιθετικοί Παστόρε (8 συμ./1 γκολ), Λαβέτσι (12 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 7-1-0
Γκολ: 37-8
Τελευταία 5: 5-0-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Ανζέ – Παρί Σεν Ζερμέν

Σε τιμές αουτσάιντερ το goal/goal, όμως δεν είναι και τόσο μακριά να επιβεβαιωθεί. Στο 2,50 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης για την Γαλλική Λίγκα το ματς Ναντ – Λιόν

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση