Στοιχηματική ανάλυση για την Ligue 1 στην Γαλλία Μονακό – Καέν

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τον αγώνα Μονακό – Καέν της Γαλλίας για την Τετάρτη 02/12/2015

Προϊστορία: 5-7-5
Πέρυσι: ΜΟΝΑΚΟ – ΚΑΕΝ 2-2
ΜΟΝΑΚΟ: Σε ένα πραγματικά απίστευτο παιχνίδι στο «Βελοντρόμ», αναδείχθηκε ισόπαλη απέναντι στην Μαρσέιγ με 3-3, μπαίνοντας και μπροστά σκορ σε δύο περιπτώσεις με 2-1 και 3-2. Επιθετικά ξεπέρασε σαφώς τις απουσίες, όμως πίσω είχε αρκετά θέματα, όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα. Ικανή για όλα φέτος η Μονακό, το ζητούμενο είναι να σταθεροποιήσει την απόδοση της και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Μάλιστα, καλείται να βελτιώσει τον εντός έδρας απολογισμό της, έχοντας μέχρι στιγμής 2-3-2. Παραμένουν και πάλι πολλές οι απουσίες. Τιμωρημένος ο φορ Τραορέ (7 συμ.) και τραυματίες οι μέσοι Τουλαλάν (10 συμ.), Λεμάρ (8 συμ./3 γκολ), Καβαλέιρο (8 συμ.) και ο εξτρέμ Ντιράρ (7 συμ./1 γκολ).
Εντός: 2-3-2
Γκολ: 21-21
Τελευταία 5: 3-1-1
ΚΑΕΝ: Η τρομερή πορεία της στο πρωτάθλημα συνεχίζεται και πιο τρανό παράδειγμα από το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Μπορντό με 4-1 δεν υπάρχει. Από το 6′ μπροστά στο σκορ, «σκότωσε» την αντίπαλο της, με άλλα τρία τέρματα στην επανάληψη. Στις τρεις αγωνιστικές το αήττητο για την Καέν και το πιο σημαντικό είναι ότι σκαρφάλωσε μόνη δεύτερη στον πίνακα της βαθμολογίας, πίσω μονάχα από την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν. Ονειρική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και σίγουρα έχει ακόμη ένα δυνατό τεστ σήμερα, αυτή την φορά με αντίπαλο την πάντα υπολογίσιμη Μονακό. Ποινή τιμωρίας για τον αμυντικό Γιαχία (11 συμ.) και τον επιθετικό Λουίς (9 συμ./1 γκολ).
Εκτός: 4-0-3
Γκολ: 18-15
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα για το Μονακό – Καέν

Εξαιρετική πορεία για την Καέν, όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Θετική τελευταία και η Μονακό, οπότε μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Στο 1,85 ο άσος από την Interwetten.
Δείτε επίσης την στοιχηματική ανάλυση για το Λιλ – Σεντ Ετιεν για την Ligue 1

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση